Arkadaşlar durum başlıkta belirttiğim gibi. Amazon'dan aldım, önünde herhangi bir jelatin yok ama arkasında var, ve kutudan 16% şarjla çıktı. Normal midir? Daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım?
Hocam ben Hepsiburada'dan almıştım. Telefon normalde jelatin ile geliyormuş, ayrıca ilk geldiğinde %8 şarjı vardı. Hepsiburada iademi almadı, hakem heyetine verdim.
Allah'ım bugün hep başıma kötü şeyler geliyor. 2.5 hafta önce Hepsiburada satıcısı üzerinden, Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon 128 GB ürününü alıyorum. İlk geldiğinde videolu kutu açılımını gerçekleştiriyorum. Sonrasında arkasında jelatin çıkıyor, fakat önünde çıkmıyor. Bende arkasında jelatin...
Telefonda bir sıkıntı varsa edin bence hocam. Ben indirime girdiğinde bir daha aldım S20 FE yi tekrar jelatinsiz geldi. O yüzden iade edip oyun için daha performanslı telefonlara bakacağım.
Telefonda bir sıkıntı varsa edin bence hocam. Ben indirime girdiğinde bir daha aldım S20 FE yi tekrar jelatinsiz geldi. O yüzden iade edip oyun için daha performanslı telefonlara bakacağım.