S20 FE mi POCO F4 mü?

A34 ile S20FE arasında dolanıyorum.
S20 FE pil performansı dışında daha üstün. A50'den geçmeye değer ancak bütçe varsa ve çok daha güncel bir modele geçmek isterseniz S23 FE de bekleyebilirsiniz, S21 FE'ye yakın olacak şekilde S21 FE - S22 arası bir fiyat bandında satılacak.

Ben oyun falan oynamıyorum telefondan, şuan için A50 kullanıyorum almaya değer mi acaba diye düşünüyorum. Malum fiyatlar yerinde durmuyor. A34 ile S20FE arasında dolanıyorum.
A50'den geçmeye değer.

CODM nasıl? İki saatlik oyun süresinde En düşük grafik ayarında 60 altına düşer mi?
En düşükse düşmez serin bir şekilde oynarsanız mesela her maç 10 dakika ara vererek oynarsanız.Ama yüksekte düşer.

En düşükse düşmez serin bir şekilde oynarsanız mesela her maç 10 dakika ara vererek oynarsanız.Ama yüksekte düşer.
Ara yok hocam. İki saat full aksiyon. Hocam iPhone SE 2020’de oynuyordum yahu. Şarja takılı halde bile telefon sabit çatır çatır 60 fps veriyordu. Bu cihaz nasıl veremez.

Ara yok hocam. İki saat full aksiyon. Hocam iPhone SE 2020’de oynuyordum yahu. Şarja takılı halde bile telefon sabit çatır çatır 60 fps veriyordu. Bu cihaz nasıl veremez.
Verir o zaman COD deneyimim olmadığından tahminde bulundum sadece.

Oyun oynamıyorsan a34 de değerlendirilebilir ama s20 fe daha güçlü işlemciye sahip. İşlemci güçlü olduğu için 4k 60 fps videoda çekebiliyorsun. F4 snapdragon 870 ile daha iyi ama kameraları kıyaslaman lazım. Yazılımda f4 belki android 14 alır. Hepsiburada yorumlarını oku açılmıyor diyenler var. Öte yandan s20 fe daha akıcı dahs istikrarlı yazılıma sahip. İkisi de güzel seçimi ufak detaylar belirler.

@Mr. Jingles 720p ekranda güçlü işlemciyle yüksek performans almak normaldir herhalde. Apple ın işlemcileri hep üst seviye oldu zaten.

Son düzenleme:
iPhone 11’de de durum aynı. Bunun sadece ekran çözünürlüğüyle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar bende düşünüyorum bu telefonu oyun oynamıyorum ama telefon bütün gun elimde genelde pil süresi nasıl.

Bir de boşta iken pil kendiliğinden azalıyor mu böyle yorumlar gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…