Ekisporterci Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Öncelikle herkese selamlar başlıktada gördüğünüz gibi Samsung Galaxy S20 FE minecraftta %40 %50 civarında GPU kullanımı ile 30 fps altında oynatıyor çözümü nedir?
Öncelikle herkese selamlar başlıktada gördüğünüz gibi Samsung Galaxy S20 FE minecraftta %40 %50 civarında GPU kullanımı ile 30 fps altında oynatıyor çözümü nedir?
f0rd Kilopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 418 Çözümler 13 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #2 Hocam eğer son sürümünü oynuyorsan Ayarlardan Video kısmında en altta FPS sınırlaması varsa onu sınırsız olarak ayarlayın.
Hocam eğer son sürümünü oynuyorsan Ayarlardan Video kısmında en altta FPS sınırlaması varsa onu sınırsız olarak ayarlayın.
Ekisporterci Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 f0rd dedi: Hocam eğer son sürümünü oynuyorsan Ayarlardan Video kısmında en altta FPS sınırlaması varsa onu sınırsız olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten sınırsız oyun ayarlarıyla ilgili bir durum yok herşeyi denedim
f0rd dedi: Hocam eğer son sürümünü oynuyorsan Ayarlardan Video kısmında en altta FPS sınırlaması varsa onu sınırsız olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten sınırsız oyun ayarlarıyla ilgili bir durum yok herşeyi denedim
Marmelatseven Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #4 Ekisporterci dedi: Hocam zaten sınırsız oyun ayarlarıyla ilgili bir durum yok her şeyi denedim Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı acaba?
Ekisporterci dedi: Hocam zaten sınırsız oyun ayarlarıyla ilgili bir durum yok her şeyi denedim Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı acaba?
Ekisporterci Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #5 Marmelatseven dedi: Oyun korsan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Marmelatseven dedi: Oyun korsan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Korsan hocam
Marmelatseven dedi: Oyun korsan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Marmelatseven dedi: Oyun korsan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Korsan hocam
Marmelatseven Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #6 Ekisporterci dedi: Korsan hocam Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim.
Ekisporterci dedi: Korsan hocam Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim.
Ekisporterci Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #7 Marmelatseven dedi: Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bi bakayım Marmelatseven dedi: Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdirilmiş bir virüs olacağını sanmıyorum Son düzenleme: 19 Şubat 2023
Marmelatseven dedi: Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bi bakayım Marmelatseven dedi: Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdirilmiş bir virüs olacağını sanmıyorum
Marmelatseven Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #8 Ekisporterci dedi: Peki hocam bir bakayım Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdiğimiz bir virüs olacağını düşünmüyorum Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdiğimiz bir virüs olacağını düşünmüyorum Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdiğimiz bir virüs olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam malum siteden indirdiyseniz bence de virüs yoktur telefonun oyun ayarlarında güç tasarrufu modunda vs kalmadığında emin misiniz?
Ekisporterci dedi: Peki hocam bir bakayım Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdiğimiz bir virüs olacağını düşünmüyorum Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdiğimiz bir virüs olacağını düşünmüyorum Hocam Toprak abimizin malum sitesinden indirdiğimiz bir virüs olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam malum siteden indirdiyseniz bence de virüs yoktur telefonun oyun ayarlarında güç tasarrufu modunda vs kalmadığında emin misiniz?
Ekisporterci Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #9 Marmelatseven dedi: Hocam malum siteden indirdiyseniz bence de virüs yoktur telefonun oyun ayarlarında güç tasarrufu modunda vs kalmadığında emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam özel olarak kontrol ettim GPU kullanımınıkısıtlayan hiçbir etken yok Marmelatseven dedi: Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs taraması yaptık temiz çıktı Son düzenleme: 19 Şubat 2023
Marmelatseven dedi: Hocam malum siteden indirdiyseniz bence de virüs yoktur telefonun oyun ayarlarında güç tasarrufu modunda vs kalmadığında emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam özel olarak kontrol ettim GPU kullanımınıkısıtlayan hiçbir etken yok Marmelatseven dedi: Hocam muhtemelen ondan kaynaklı güvenilir bir yerden indirmediyseniz virüs bile yemiş olabilirsiniz antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs taraması yaptık temiz çıktı
Marmelatseven Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #10 Ekisporterci dedi: Hocam özel olarak kontrol ettim GPU kullanımınıkısıtlayan hiçbir etken yok Hocam virüs taraması yaptık temiz çıktı Genişletmek için tıkla... Allah Allah silip bir daha yüklemeyi dener misiniz.
Ekisporterci dedi: Hocam özel olarak kontrol ettim GPU kullanımınıkısıtlayan hiçbir etken yok Hocam virüs taraması yaptık temiz çıktı Genişletmek için tıkla... Allah Allah silip bir daha yüklemeyi dener misiniz.