S20 FE nereden alınabilir?

Penaldo

Kilopat
Merhaba. Samsung S20 FE almak istiyorum ama Hepsiburada gibi bir siteden alsam garanti konusunda ya da bir arıza olduğu zaman sorun yaşar mıyım? Vatan Bilgisayar gibi yerlerde bulamadım ürünü ve Hepsiburada vs. gibi yerlerden almak ne gibi dezavantaj sağlar?

Merhaba. Samsung S20 FE almak istiyorum ama Hepsiburada gibi bir siteden alsam garanti konusunda ya da bir arıza olduğu zaman sorun yaşar mıyım? Vatan Bilgisayar gibi yerlerde bulamadım ürünü ve Hepsiburada vs. gibi yerlerden almak ne gibi dezavantaj sağlar?

Yani A101'den bile alsam bozulduğu zaman teknik servis için A101 ile uğraşmayacağım. Ve Hepsiburada ya da Trendyol'dan alsam ve bozuk çıksa sorun yaşar mıyım iade konusunda?

Yani A101'den bile alsam bozulduğu zaman teknik servis için A101 ile uğraşmayacağım. Ve Hepsiburada'ya da Trendyol'dan alsam ve bozuk çıksa sorun yaşar mıyım iade konusunda?

Bu kadar Deep düşünmenize gerek yok. Anlıyorum az para vermiyorsunuz ama bir sıkıntı çıkacağını sanmam. Ama zaten 15 gün iade hakkınız var. Eğer ciddi bir sorun ile karşılaşırsanız rahatça iade edebilirsiniz yasal olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı