S20 FE oyun oynarken 49 dereceye çıkıyor

fsprey

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynarken 49 dereceleri goruyor, kilifsiz kullanıyorum ana sayfada 40'a kadar cikabiliyor.

Ekran parlaklığı yüksekse malum havalarda sıcak ideal bir sicaklik.

Oyun oynarken 49 dereceleri goruyor, kilifsiz kullanıyorum ana sayfada 40'a kadar cikabiliyor.

Eskiden kullandığım kaçak Note 10s de yaklaşık 80 derece olmuştu, o sırada telefonu açık unutmuştum. Berbat bir deneyimdi 1 saat içinde şarjı 60'dan 5'e düşmüştü.

Eskiden kullandığım kaçak Note 10s de yaklaşık 80 derece olmuştu

Telefonun kendini kapatması gerekirdi ve 80 derece bir telefon için aşırı fazla bozulmamış en azından.

Telefonun kendini kapatması gerekirdi ve 80 derece bir telefon için aşırı fazla bozulmamış en azından.
Bir keresinde moralim bozukken en sevdiğim oyunda aşırı ısı nedeniyle yaptığı 4-5 saniyelik droplardan sonra anlık öfkeden telefonu suya sokarak soğuttum sonra bozuldu ( telefonu anlık su geçirmez sanıyordum ) .

Soğutması olmayan bir model. Normal.

@Persendirian Neyi beğenmediniz? Benim telefon Snapdragon.

Hocam oyun oynarken kasmaya başlarsa oyundan çıkıp (oyunu arkaplandan silmeden) arkaplandan hemen oyuna geri girin performans artışı oluyor büyük ölçüde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…