Telefonu alalı 4 ay oldu ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Aralıksız 6-7 saat oyun oynadığımı biliyorum. Sorundan kastın ne? Isınma ise evet. Genshin'de yüksek ayarlarda ısınıyor. Bunun haricinde bir problem görmedim ben.
Raf ömrü pile zarar verir fakat bu kadarda değil, ben de S20 FE kullanıyorum alalı iki ay olmadı ama %100 şarjda 6-7 saat rahat görüyorum, burada donanımsal veya yazılımsal bir sorun olmalı.
Hocam normal kullanımda yoğunluğa bağlı 7-10 saat ekran süresi almışlığım oluyor. Hadi biraz daha şebeke kötü Wi-Fi kötü yerlerde 5-6 saat göreyim bu özelliklere göre yine iyi. Konu sahibine sorum Always On Display ayarı nasıl ayarlı?
Normalde ilk zamanlarda bu durumu normal karsilardim ve 2 haftada pilin gercek performansina donecegini biliyorum. Fakat 2 hafta olmasina birkac gun kaldi pil durumu cok kotu. Sadece 2 saat ekran acikken 100'den 30'a dustu. 2 haftaya duzelmesi gerekmiyor muydu? Sorun ne?
Hard reset atabilirsin. Hard reset sonrası bir kaç gün hızlı bitmeye devam edebilir. Telefon kullanım alışkanlıklarını öğrendikten sonra halen aynı sorun devam ediyorsa servise götür ve pil konusunda şikayetini ilet. Garanti kapsamında değiştirirler. Pil zaten garanti kapsamındadır. Ben 2 yıl kullandım pil çok az gitmeye ve hızlı şarj artık uzun sürmeye başladı garanti kapsamında pil değişimi ve şarj ünitesi değişimi yapıldı şimdi bir sorunsuz kullanıyorum.
S20 FE ise evet ilk çıktığı zamanlar çok sorunluydu. Şarjı sıfır batarya olmasına rağmen su gibi bitiyor normal kullanımda sistem aşırı sıcaklık uyarısı veriyordu. Daha sonra yazılımsal güncellemelerle düzelttiler. Şimdi daha sorunsuz.
Telefonunuzda muhtemelen bir sıkıntı var. S20 FE 2 seneyi dolduracak %85-35 arası kullanımda 5 saatin altını görmedim akıllı saatle kullanırken bile. Mutlaka servise gönderin.