S20 FE sarji 2 saatte bitiyor

Konu sahibine sorum always on display ayarı nasıl ayarlı?

15.00'dan 00.00'a kadar always on display acik.

Telefonunuzda muhtemelen bir sıkıntı var. S20 FE 2 seneyi dolduracak %85-35 arası kullanımda 5 saatin altını görmedim akıllı saatle kullanırken bile. Mutlaka servise gönderin.

Birkac gun daha gecsin gonderirim. 30 gunluk ücretsiz tamir hakkim devam ediyor.

15.00'dan 00.00'a kadar always on display acik.

Birkac gun daha gecsin gonderirim. 30 gunluk ücretsiz tamir hakkim devam ediyor.
Son ihtimal tüm güncellemeleri yapıp cache belleği temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ben hep öyle yapıyorum her güncelleme sonrası cache belleği temizliyorum bugüne kadar güncelleme kaynaklı sorun yaşamadım. Samsung da öneriyor diye biliyorum.

2 saat hiç normal değil telefonu sıfırlamaya gerek yok bence çünkü 2 haftada ne veri sıkıntıya sebep olabilir üretiminde sıkıntı vardır iade veya değişim talep etmeniz yararınıza olur.

Telefonunuzda bir sorun var hocam, bende de S20FE var. Akıllı saat bağlı ve bluetooth, konum, senkronizasyon sürekli açık. 60Hz ve güç tasarrufu açıksa 10 saate yakın ekran süresi alıyorum. Eğer 120Hz ve güç tasarrufunu kapatırsam bu süre 6-7 saate düşüyor. 14 gün geçmeden iade veya değişim talebi oluşturmanızı tavsiye ederim. Ben 5-6 aydır kullanıyorum bu arada, hiç bir sorun yaşamadım.

2 sene önce ilk aldığımda 5 saat ekran süresi alıyordum 120hz aktif. Son zamanlarda 3-3.5 saate düşmüştü. Garantiden ekran, batarya vs değişip geldi, şuan max 4 saat görüyorum. 2 saat çok kısa. Bi servise gönderin derim.

10 aydır S20 fe kullanıyorum , ekranım sürekli 120 hz , güç tasarrufunu neredeyse hiç kullanmıyorum, bluetooth ile saate bağlıyım ve sürekli açık. Zaman zaman %85 sarj kısıtlaması yaparak kullandım. Günlük ortalama 7-8 saat ekran süresi alıyorum .

6-7 saat oluşu süper valla, 2 senedir daha 120HZ'de 5 saat üstünü hiç görmedim.

S20 FE zaten pil sorunu olan bir model, ben de kullanıyorum ancak ilk 2 hafta gibi bir şey yok, sonuçlarınız baya anormal. En kötü 3.5-4 saat vermesi lazım %100'den %30'a.

FE serileri sorunlu falan değil o yalan nereden çıktı ablamda var mis gibi çalışıyor senin makinede ciddi bir problem var servis görmesi lazım dostum bekleme göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…