Sydron Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Galaxy S20 FE Snapdragon 865 işlemcili cihaz aldım. Hangi tarayıcı önerirsiniz? Chrome, Opera, Brave, Samsung'un kendi tarayıcısı vs vs, hangisi?
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Galaxy S20 FE Snapdragon 865 işlemcili cihaz aldım. Hangi tarayıcı önerirsiniz? Chrome, Opera, Brave, Samsung'un kendi tarayıcısı vs vs, hangisi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.942 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #2 Ben Chrome kullanıyorum. Samsung'un kendi tarayıcı da çok güzel. Chrome alıştığım için artık vazgeçemiyorum. Alışkanlık ile alakalı bir durum da aynı zamanda.
Ben Chrome kullanıyorum. Samsung'un kendi tarayıcı da çok güzel. Chrome alıştığım için artık vazgeçemiyorum. Alışkanlık ile alakalı bir durum da aynı zamanda.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 22 Ekim 2021 #3 Sydron dedi: Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Galaxy S20 FE Snapdragon 865 işlemcili cihaz aldım. Hangi tarayıcı önerirsiniz? Chrome, Opera, Brave, Samsung'un kendi tarayıcısı vs vs, hangisi? Genişletmek için tıkla... Samsung tarayıcısıda güzel. Hangisine alışkınsanız onu kullanın, reklam engelleyici olduğu için Brave kullanıyorum ben.
Sydron dedi: Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Galaxy S20 FE Snapdragon 865 işlemcili cihaz aldım. Hangi tarayıcı önerirsiniz? Chrome, Opera, Brave, Samsung'un kendi tarayıcısı vs vs, hangisi? Genişletmek için tıkla... Samsung tarayıcısıda güzel. Hangisine alışkınsanız onu kullanın, reklam engelleyici olduğu için Brave kullanıyorum ben.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 22 Ekim 2021 #4 Kendi içindeki Samsung tarayıcı gayet güzel. Kendi içinde reklam engelleyici eklentiler de kurabiliyorsunuz (AdGuard gibi).
Kendi içindeki Samsung tarayıcı gayet güzel. Kendi içinde reklam engelleyici eklentiler de kurabiliyorsunuz (AdGuard gibi).
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ekim 2021 #5 Hafif vari istiyorsanız DuckDuckGo'ya da bakabilirsiniz. Tamamen olmasa da belli başlı reklamları kaldırıyor. İzleyici engelleme adı altında.
Hafif vari istiyorsanız DuckDuckGo'ya da bakabilirsiniz. Tamamen olmasa da belli başlı reklamları kaldırıyor. İzleyici engelleme adı altında.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #6 Firefox + uBlock Origin eklentisi kullanıyorum, onun dışında Bromite da önerebilirim.