DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #1 Merhaba dostlar yarın telefon alacağım A72 ve S20 FE arasında kaldım ve S20 FE almaya karar verdim bana kısa bir şekilde S20 FE'yi açıklar mısınız?
Merhaba dostlar yarın telefon alacağım A72 ve S20 FE arasında kaldım ve S20 FE almaya karar verdim bana kısa bir şekilde S20 FE'yi açıklar mısınız?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #3 Gayet güçlü bir donanıma, iyi bir ekrana ve iyi bir kameraya sahip. O fiyattaki en mantıklı seçeneklerden.
Gayet güçlü bir donanıma, iyi bir ekrana ve iyi bir kameraya sahip. O fiyattaki en mantıklı seçeneklerden.
Jan Valjan Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #4 Guzel telefon hepsi bu kadar. Fiyat performans telefonu. Kamerasi, islem gucu vs olsun. Kullaniyorum yaklasik 1 ay oldu. Bir tek problemini gordum ama bir daha da karsilasmadim. Ekrani bir sure acilmadi, sonra tekrar acildi.
Guzel telefon hepsi bu kadar. Fiyat performans telefonu. Kamerasi, islem gucu vs olsun. Kullaniyorum yaklasik 1 ay oldu. Bir tek problemini gordum ama bir daha da karsilasmadim. Ekrani bir sure acilmadi, sonra tekrar acildi.
Skyliness00 Picopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 121 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #5 Güzel telefondur gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 28 Ekim 2021 #6 DMWM dedi: Merhaba dostlar yarın telefon alacağım A72 ve S20 FE arasında kaldım ve S20 FE almaya karar verdim bana kısa bir şekilde S20 FE'yi açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu bütçedeki en iyi seçenek A72 modelini düşünmeyin bile. Ama alırken Snapdragon işlemcili versiyon olmasına dikkat edin, Exynos işlemcili almayın üzülürsünüz.
DMWM dedi: Merhaba dostlar yarın telefon alacağım A72 ve S20 FE arasında kaldım ve S20 FE almaya karar verdim bana kısa bir şekilde S20 FE'yi açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu bütçedeki en iyi seçenek A72 modelini düşünmeyin bile. Ama alırken Snapdragon işlemcili versiyon olmasına dikkat edin, Exynos işlemcili almayın üzülürsünüz.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #7 Elan Morin Tedronai dedi: Bu bütçedeki en iyi seçenek A72 modelini düşünmeyin bile. ama alırken Snapdragon işlemcili versiyon olmasına dikkat edin, Exynos işlemcili almayın üzülürsünüz. Genişletmek için tıkla... Batarya ve RAM konusunda kafam karıştı. BERWAR dedi: Gayet güçlü bir donanıma, iyi bir ekrana ve iyi bir kameraya sahip. O fiyattaki en mantıklı seçeneklerden. Genişletmek için tıkla... Evet kamerası gerçekten mükemmel.
Elan Morin Tedronai dedi: Bu bütçedeki en iyi seçenek A72 modelini düşünmeyin bile. ama alırken Snapdragon işlemcili versiyon olmasına dikkat edin, Exynos işlemcili almayın üzülürsünüz. Genişletmek için tıkla... Batarya ve RAM konusunda kafam karıştı. BERWAR dedi: Gayet güçlü bir donanıma, iyi bir ekrana ve iyi bir kameraya sahip. O fiyattaki en mantıklı seçeneklerden. Genişletmek için tıkla... Evet kamerası gerçekten mükemmel.