Hangi ROM'u kuracaksınız? Linki var mı?
Hangi ROM'u kuracaksınız? Linki var mı?
Henüz bir ROM belirlemedim, önce kurup kurmamak arasındayım.
Custom ROM Samsung uygulamalarını, banka uygulamalarını kullanmamı engeller mi?
One UI 7 dediniz ya, onun linkini soruyorum.Henüz bir ROM belirlemedim, önce kurup kurmamak arasındayım.
Bazı custom ROM'larda problem oluyor, bazılarında olmuyor Samsung uygulamaları. Banka uygulamaları için ise çeşitli root vs. gizleme uygulamaları var, onlarla çözülebiliyor.Custom ROM Samsung uygulamalarını, banka uygulamalarını kullanmamı engeller mi?
Ben de S20 FE için ROM bekliyordum, bu Pazar gelmiş. Bence bunu kurun, paylaşan kişi UN1CA gibi ROM'ları da paylaşıyor, yani güvenilirdir.Henüz bir ROM belirlemedim, önce kurup kurmamak arasındayım.
Ben de S20 FE için ROM bekliyordum, bu pazar gelmiş. Bence bunu kurun, paylaşan kişi UN1ca gibi ROM'ları da paylaşıyor, yani güvenilirdir.
![]()
[ROM][15][G780G/G781B/G781N/G7810] OneUI 7.0 for Galaxy S20 FE (Qualcomm) (15/06/2025)
#include /* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns...xdaforums.com
Yorumlarda biri çalıştığını yazmış, en kötü stock ROM'u yüklersiniz gene.Attığınız ROM'da geniş açılı kameranın çalışmadığı yazıyor.
Yorumlarda biri çalıştığını yazmış, en kötü stock ROM'u yüklersiniz gene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.