S20 FE ve A52'nin sorunları cidden var mı?

Şöyle söyleyeyim her şikayeti kulak ardı etmeyin elbet. O siteyi kullanıcılar çok örnek gösteriyor, kaynak alınması gereken bir yer değil, haliyle gördükçe dayanamıyorum oraya. O sitede sorunlara bakarken çok sayıda aynı türden aynı şikayet varsa dikkate almak gerekiyor. Mesela S20 FE dokunmatik sorunu böyle bir sorun idi. Samsung müşteri hizmetlerine bu sorunu sorabilirsin, güncelleme ile çözüldüğünü biliyorum, ne kadar çözüldü o konu hakkında emin değilim. A52 modelindeki durum böyle bir genel sorun değil.

Hiç Şikayetvar'a girip bakmadım desem yeridir. Samsung müşteri hizmetleriyle bir konuşayım ben ama sorun çözülmese bile çözdük demezler mi sonuçta kendi ürünlerinin satışı söz konusu ortada?

Bir de A52'nin bu videoda sorunu olduğunu gördüm sadece ve başka bir videoda da değinilmediği için aslında biraz şey oldum. Note 10 Lite daha mı iyidir A52'den? Veya önerdiğiniz Android kısmında bir telefon var mıdır? iPhone SE ve Android cihazlar arasında 1 haftadır sıkıştım kaldım çünkü.

Samsung müşteri hizmetleriyle bir konuşayım ben ama sorun çözülmese bile çözdük demezler mi sonuçta kendi ürünlerinin satışı söz konusu ortada?
Böyle bir şey derlerse onların başı ağrır. Özellikle de belirtin bir şey olursa siz sorumlusunuz falan, ses kaydı falan alabiliyorsan al.

Note 10 Lite arka kamera, performans ve donanım olarak A52 modelinden daha iyi.

Note 10 Lite da 6.7 inç'miş kusura bakmayın. Bugün 6.5 inç büyüklüğünde A52 ve 6.7 inç büyüklüğündeki A72'yi gördüm ve aşırı büyük geldi bana A72. Hatta A52 bile büyük geldi ama 6.5'ten aşağı bir telefon yok gibi sanırsam piyasada. Bir tek iPhone SE var.

Yeni trend büyük ekranlar maalesef. Ben kendim de tek elle kullanım sağlayan cihaz seviyorum, maalesef artık küçük ekranlı telefonlar ya batarya olarak kötü oluyorlar ya da donanımı kırpılıyor. Küçük ekranlı telefonlar da artık çok nadiren üretiliyor. SE 2020 modeli batarya ve ekran olarak kötü, o yüzden önermem.

Ufak bir düzeltme ; A52 90Hz ekrana sahip.

Aslında diğer cihazlara göre karşılaştırma yaptığınızda kötü kalıyor. Ben 5 sene önce çıkmış Asus Zenfone 3 kullanıyorum 5 seneden beri ve bu ekranlara alışığım aslında. Mağazada da iPhone'u açmadılar gerçi ama kurulum ekranında o kadar fena durmuyordu. Bataryası evet kötü ne yazık ki ama yine de kullanıma göre yetebilir. Bilemiyorum sanırsam sadece Pinterest'de gezinmek için iPhone'dan vazgeçip başka bir Android telefona yönelmem gerektiğini farkettim. Note 10 Lite veya A52 veya A72 arasındayım şuanda.

Ekrana alışacaksan sıkıntı yok, bataryası da ne yazık ki kötü. Ben SE 2020 almam tercih senin. Çok iyi telefon ama iki eksi yönü var işte. Yoksa arka kamera, donanım ve performans olarak bu yukarıda arasında kaldığın cihazlardan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…