S20 FE vs. A34

Bütçe
10.000

gutibey

Picopat
Yer
Almería, İspanya
Arkadaşlar 10 bin lira civarında bütçem var. Yenilenmiş veya 2. el 8 Plus ve 11 bakıyordum ancak onlara da çok güvenemiyorum. Şimdi S20 FE'nin 10k olduğunu gördüm Amazon'da. Aklımda A34 vardı şu zamana kadar fakat S20 FE de indirime girince işler değişti. Sizce bu bütçede daha iyi bir telefon var mıdır? Veya bu iki telefon arasından hangisi daha iyidir?

Arkadaşlar 10 bin lira civarında bütçem var. Yenilenmiş veya 2. el 8 Plus ve 11 bakıyordum ancak onlara da çok güvenemiyorum. Şimdi S20 FE'nin 10k olduğunu gördüm Amazon'da. Aklımda A34 vardı şu zamana kadar fakat S20 FE de indirime girince işler değişti. Sizce bu bütçede daha iyi bir telefon var mıdır? Veya bu iki telefon arasından hangisi daha iyidir?

10000 TL'ye A34 mü? A54 var o fiyata Samsung Galaxy A54 5G (128 GB)

Hocam S20 FE A34 göre kamera açısından daha iyi ben A33 kullanıyorum beğeniyorum ama S20 iyidir bütçeniz biraz aşar ama S21 FE alabilirsiniz a 34 orta segment bir model

Bence A34 çünkü S20 deden kamerası çok çok daha iyi ama yine de aşağıdaki linkten bir de siz karşılaştırın.

10000 TL'ye A34 mü? A54 var o fiyata Samsung Galaxy A54 5G (128 GB)

A34, A54'ten kamera hariç daha iyi bir cihaz.

Hocam S20 FE A34 göre kamera açısından daha iyi ben A33 kullanıyorum beğeniyorum ama S20 iyidir bütçeniz biraz aşar ama S21 FE alabilirsiniz a 34 orta segment bir model

Yani sadece kamera açısından iyiyse gerek yok bence S20 FE almaya.

Bakınacağım hocam.

Daha 1 hafta önce 11k idi kaçırılmamalı.

Evet o yüzden hemen konu açtım zaten.

İkisi arasındaki farklar nedir? Mesela A34'ün S20 FE'ye göre üstünlük kurduğu özellikler neler? Veya S20 FE'nin A34'e göre üstünlük kurduğu özellikler neler?
S20 FE'nin tek eksisi A34 kadar güncelleme almayacak olması. Bunun dışında her yerde tamamen üstün. S20 FE daha mantıklı bir cihaz.

Güncelleme ömrü biraz daha uzun olsun dersen de bütçe aşıp Realme GT2 alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı