S20 FE vs A54 vs S21 FE

S21 FE almanızı tavsiye ederim. Ben de A34, A54, S20 FE ve S21 FE telefonları arasında kararsız kalmıştım ve S21 FE'yi tercih ettim. Uzun yıllar sizi idare edebilecek, bütçesinin en iyisi denilebilecek bir telefon.
Fiyatlarına baktığımızda A54 ve S21 FE arasında sadece 3.500 TL fark var ama aralarındaki performans farkı çok fazla.

S21 FE daha mantıklı gözüküyor ama A54 de beni cezbediyor. A54 sizce bir iki sene sonra donma kasma yapar mı ?
15 bin TL'ye alacağınız ve 4-5 sene daha güncelleme desteği verecek bir telefon kolay kolay donmaz kasmaz, yine de sırf güncel diye amiral gemisi telefon yerine A54 almaya değmez.

S20 FE bu saatten sonra ele kardeşim, S22 FE al ama A54'te çok iyi telefon

S21fe>s20fe>a54 şahsen A54 yerine A34 öneririm fiyat farkına değecek bir özellik yok. S20FE alın geçin derim S21FE o fiyat farkına değecek özellik yok bence. Zaten yeni nesil versiyonu çıkacak. Güncelleme desteği için aralarında 1 sene oynuyor yaklaşık buna çok takılmamak lazım bu seviyede.

S21 FE öneririm.

S21 FE alabilirsiniz.

S21FE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…