BerkemVein Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 73 25 Temmuz 2023 #1 Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz?
Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 25 Temmuz 2023 #2 GT 2, daha güçlü işlemci ve bataryaya sahip. Ama SD 888, SD 865'e göre daha çok throttle yiyor ve ısınıyor.
GT 2, daha güçlü işlemci ve bataryaya sahip. Ama SD 888, SD 865'e göre daha çok throttle yiyor ve ısınıyor.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.014 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... Gt 2 öyleyse
BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... Gt 2 öyleyse
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... S20 FE al geç.
BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... S20 FE al geç.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #5 BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... S20FE kullanıyorum 6-7-8 saat alıyorum ekran süresi kullanma yoğunluğuna bağlı.Kamerası iyi,oyun performansı stabilize performans veriyor.Snapdragon 888'de ısınma sorunu var ve arkadaşın dediği gibi stabil çalışmıyor.
BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... S20FE kullanıyorum 6-7-8 saat alıyorum ekran süresi kullanma yoğunluğuna bağlı.Kamerası iyi,oyun performansı stabilize performans veriyor.Snapdragon 888'de ısınma sorunu var ve arkadaşın dediği gibi stabil çalışmıyor.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #6 BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... İkisi arasından S20 FE.(Günlük kullanım dahil.) Ama çok fazla oyun oynarım diyorsan Poco F4/realme GT2 al.
BerkemVein dedi: Kararımı verdim bu iki telefondan birisini alacağım. Oyun oynarım, kamerayla pek işim olmaz. Bataryası iyi olsun günümü çıkartsın. Öneriniz? Genişletmek için tıkla... İkisi arasından S20 FE.(Günlük kullanım dahil.) Ama çok fazla oyun oynarım diyorsan Poco F4/realme GT2 al.