S20 FE vs S23

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan için S20 FE almayı düşünüyorum iki hafta içinde fiyatı artmazsa sipariş edeceğim. Güzel bir kılıfla çokta kötü görünmez diye düşünüyorum. Bir yandanda S23 almak istiyorum ama mecburen vazgeçmek zorundayım.

20.000 TL'ye daha çok şey yaparsın S20 FE kesinlikle işini görecektir. 20.000 TL ile de laptopun yoksa laptop falan alabilirsin.

Bence s21 fe düşüne bilirsin s20 fe bu yıl son güncellemesini alacak. Hem tüm parayı telefona gömmezsin. S20 fe artık eski bir cihaz olduğu için s21 fe almak daha mantıklı olur bence.

Günlük kullanıcıysan S20 FE işini görür, artan parayı başka türlü değerlendir.

Tasarımı güzel bence. İyi bir cihaz hissi veriyor. Ayrıca ağırlığı önceki telefonum Redmi Note 8 ile aynı olmasına rağmen daha hafif geliyor bana. S serisi farkı dedikleri şeylerden biri sanırım. Telefonda her ne kadar kırpılmış şeyler olsa da.

Şeffaf kılıfla aşağıdaki gibi gözüküyor.

S20fe ile yazıyorum sadece telefon olarak kullanıcaksanız s20 fe çok iyi bir telefon ama 5 yıl temiz kullanır yeni telefona para vermem diyorsanız o zaman s23fe çıkacak yakında ona bir bakın derim hem uzun yıllar güncelleme alır hem de oyu için usb pd askıya alma moduyla batarya kullanmadan oyun oynayabilirsiniz.

Hocam güncelleme almazsa ne olur ki? Güvenlik açığı oluşur diyeceksiniz ama bence bunlar hikaye. J7 Prodan yazıyorum bu arada.

Yok öyle bişey demeyeceğim özellik güncellemesi almayacak android 14 almayacak mesela android 14 özelliklerini kullanma şansım yok. O yüzden benim gibi sadece telefon olarak kullanmak istiyorsan olabilir dedim.

Ben yaklaşık 2 yıldır S20 FE Snapdragon versiyonu kullanıyorum, halen daha kullanılabilirliği yüksek bir telefon.
S23 size dinamik amoled ve kamera dışında ekstra birşey sunmayacaktır, eğer performans gerektiren işlemler yapmıyorsanız.
Ben bu telefonda şuan güncel oyunları ve işim gereği büyük AUTOCAD dosyalarını açmakta zorluk çekmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…