5 yıldır redmi note 7 kullanıyorum s20 fe alıcaktım başta ama 12 lite a kanım ısındı 2 si arasında kaldımS20FE (Snapdragon)işlemci olarak önde fakat Android 14 son güncellemesi olacak. 12 Lite daha güncel bir cihazdir. MIUI biraz bugli arayüz deniliyor, One UI daha kaliteli bir arayüz.S20 FE iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum.
3 telefon arasından hangisini almalıyım?
12 Lite ve S20 FE arasında kaldım.
5 yıldır Redmi Note 7 kullanıyorum S20 FE alacaktım başta ama 12 Lite'a kanım ısındı 2'si arasında kaldım.
S20 FE diğerlerine göre daha az güncelleme alacak belki bu eksilerinden biri olabilir ama çok güzel bir telefondur.Honor 70 aslında güzel bir telefon, ama fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. 12 Lite ise S20 FE cihazına rakip olamaz S20 FE öneririm.
Güncelleme yüzünden şüpheleniyorum çünkü 4 5 yıl kullanmayı planlıyorumS20 FE diğerlerine göre daha az güncelleme alacak belki bu eksilerinden biri olabilir ama çok güzel bir telefondur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.