S20 FE'den hangi iPhone modeline geçilir?

Yer
Tottenham
Üniversitede vs. kullanmalık iPad Air M2 aldım, kullanmaya başladığımdan beri neredeyse telefonu elime almamaya başladım her işime çok yarıyor. Ama telefon olarak S20 FE kullanıyorum ve mesajlar, çağrılar belirli birkaç özellik iPad ile uyumlu olmadığından az da olsa bazen kötü oluyor. Ondan dolayı bir iPhone'a geçmeyi düşünüyorum, sıfır alma ihtimalim yok gibi bir şey ondan dolayı ya telefonu satıp üstüne katarak ya da takas ile. Benim cihazımın fiyatına yakın, veya en az fiyat farkı kalanlar genelde XR ve 11, en fazla geçebileceğim 12. Sizce geçilir mi mantıklı mı?

Not: Benim S20 FE 256 8 GB RAM hali kozmetik olarak da ilk günkü gibi, sizce fiyatı kaç olur?

Son düzenleme:

Hocam geçebilecekseniz 12'ye en az geçin 11'in desteği bitiyor.

Hocam geçebilecekseniz 12'ye en az geçin 11'in desteği bitiyor.

E iyide, zaten S20 FE iPhone 11'e rakip olarak çıkartılmış bir cihaz, iPhone 12 ise S21 kadar bile etmeyecek bir cihaz. Bu bakımdan en az iPhone 14 Pro ve üzeri bir model bakılmalıdır(alınacak iPhone Pro veya Pro Max olmalı, 120Hz'den 60Hz'e düşmek iyi bir his olmayacaktır).

Fiyat kaç olur bilmiyorum ama günlük kullanımda sadece günlük kullanımda 12 iyidir 13 alırsanız tadından yenmez 0 alırsanız iyi olur ikinci el temiz alırsanız en kötü batarya değişirsiniz.

Hocam adam geçemem diyor ve iPhone istiyor 12 en mantıklı seçenek o yüzden.

Siz az önce S21'i 14 Pro ile mi kıyaslamış zaten kullandığı tablet 60Hz sorun görmediyse telefonda da görmemesi muhtemel.

Hocam adam geçemem diyor ve iPhone istiyor 12 en mantıklı seçenek o yüzden.

Samsung övmek için 21'i 14 Pro ile karşılaştırdı sırf Hz yüzünden.

60 Hz sorun yapmıyor hocam göz bir yerden sonra çok alışıyor. Ve hocam ben diyorum en max 12 siz diyorsunuz 14 pro, bende biliyorum ama öyle bir imkan yok yani

Samsung övmek için 21'i 14 Pro ile karşılaştırdı sırf Hz yüzünden.

Hocam sadece iPhone 12'nin S21 kadar iyi olmadığını söyledim nereden çıktı S21 vs 14 Pro'ya hu? S21 = iPhone 12 Pro'dur, vallahi şimdi gördüm en fazla iPhone 12 alınabiliyormuş, Apple Mac ile uyumlu olsun istenmiş, o zaman en azından iPhone 12 Pro veya iPhone 13 alınsın derim.

14 Pro tavsiye etmemin sebebi Apple'ın adam gibi ürettiği modellerden birisi bence 14 Pro'dur.

60 Hz sorun yapmıyor hocam göz bir yerden sonra çok alışıyor. Ve hocam ben diyorum en Max 12 siz diyorsunuz 14 Pro, ben de biliyorum ama öyle bir imkan yok yani

Şimdi gördüm aceleyle baktım, 12 Pro alın bence en azından.

Hocam IPhone'lar zaten kaliteli problem iOS deteği bitiyor 11'in ondan 12 en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…