S20 hızlı şarj desteklemiyor

ademsadik

Megapat
Daha fazla  
(Android 13 ile batarya performansi ciddi derecede iyileşti.)

Yalnız hızlı şarj sorunu hâlâ devam ediyor.
3 adet şarj modu var.

-Hızlı
-Super hızlı.

Kendi orijinal şarj aleti ile standart ve super hızlı şarj oluyor, fakat hızlı modu desteklemiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Arkadaşımın orijinal S20 şarj aletiyle denedim sonuç ayni. Benim şarj aleti ile onun telefonda denedik yine sorun ayni.

Telefonlarda ve şarj aletlerinde problem olmadığı aşikar. Daha once sorunsuz calisan şey, guncelleme ile neden bozuldu anlayamıyorum.

Tahmini 5 kez rapor yolladım hiç cevap vermediler. Artık Samsung musterileriyle pek ilgili değil sanırım. Üzücü.

Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android 13 ile beraber hızlı şarj vb ibareler kaldırıldı. Merak etmeyin ben de S21 kullanıyorum. 3 saniye hızlı şarj yazıyor sonra gidiyor. Bu normal. Benzer konuların açıldığı Samsung members forumuna da bakabilirsiniz. Durum herkesde aynı.

Sorun bu degil hocam. Kendi siyah sarj aletiyle yavas modda ve 25w olan super hizli modda sarj oluyor. Ama 15w olan hizli modda sarj olmuyor. Android13 ile ibarelerin kaldirildigini biliyorum. 3 saniye gosteriyor modu, sonra sadece sureyi gosteriyor.

Cevremdeki 25w sarj aleti olan herkesin telefonunda denedim. Sorun var hepsinde. Bu problem android 12'deyken gelen kucuk bir guncelleme ile başladı. Ve hala devam ediyor. Tahminen 10 kişiden fazla telefonu inceledim hepsinde aynı sorun var. 15w desteğini yanlışlıkla kaldırdılar.

İşin tuhaf tarafi maksimum 15w destekleyen orjinal beyaz olan sarj aletini takinca 15w olarak şarj oluyor.

Ama kendi 25w olan siyah sarj aleti 15w olan modu desteklemiyor. Yazilimsal bir hata oldugundan adım gibi eminim ama derdimi hickimseye anlatamadim.

Herkes telefonu sıfırla diyor. Hadi benim tel bozuldu. Kontrol ettiğim herkesin telefonuda mı bozuldu

@Yaşar Portakal resmi inceleyin. Demek istedigimi anlarsiniz hocam

Dosya Ekleri

• 20221231_220503.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…