Başlıkta dediğim gibi S20 cihazıma One UI 7 yüklemek istiyorum. Extreme ROM nexus iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. Knox sayacımı tetiklemeden One UI 7 flashlamanın bir yolu var mı? Cihazımda donma kasma veya kararsızlık tarzı bir şey olur mu bunları bilen bir hocamız bana anlatabilir mi?
Başlıkta dediğim gibi S20 cihazıma One UI 7 yüklemek istiyorum. Extreme ROM nexus iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. Knox sayacımı tetiklemeden One UI 7 flashlamanın bir yolu var mı? Cihazımda donma kasma veya kararsızlık tarzı bir şey olur mu bunları bilen bir hocamız bana anlatabilir mi?
Maalesef Knox'u tetiklemeden yapmanın yolu yok. Knox'u tetiklerseniz Samsung Pay, Secure Folder vs. kullanamazsınız.
Bende S20 yok, S20 FE var yani performans olarak bire bir değiller fakat çok yakınlar. S20 FE'de One UI 6.1 romu fark edilir derecede One UI 5.1'den yavaş. One UI 7'nin az biraz hantal hissettireceğini düşünüyorum.
Samsungun kendi yayınladığı güncellemeler harici bütün yazılımlar deneyseldir. Kararsızlıklar olabilir. Custom rom yüklemek için knox sayacını bozman gerekir.