S20 Plus vs. XS Max

Bu ikisi arasında kullanım açısından S20 Plus tercih ederdim ancak satarken zorlayabilir. Yine de S20 Plus derim kısa vadede satmak düşünülmüyorsa. Satış zorluğu dışında her açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Samsung'un meta ile anlaşması var diye biliyorum.
Anlaşma değil de, aslında Android telefonların yaptığı sıkıştırmadan dolayı kalitenin düştüğü biliniyor. Bu sıkıştırma mevzsunu düzelttiler. Hatta yanlış değilsem bir lansmanda (S22 Ultra olsa gerek) bundan bahsedilmişti.

Kısa vadede satacağım için Xs Max daha mantıklı duruyor gibi. S20 Plus tasarım ekran vs gibi konularda daha iyi ancak piyasası baya ölü. Ekranındaki siyah noktanın ilerleme durumu da korkutuyor.

Kısa vadede satacağım için Xs Max daha mantıklı duruyor gibi. S20 Plus tasarım ekran vs gibi konularda daha iyi ancak piyasası baya ölü. Ekranındaki siyah noktanın ilerleme durumu da korkutuyor.
Bu durumda çok daha kötü ama kolay satılabilir olan XS Max cihazı almanız mantıklı olacaktır. Kendi çapında asla kötü değil ama karşılaştırmada S20 Plus cihazın önüne geçeceğini sanmıyorum.

1 senede satıcam diyorsanız xs max alın ama s20 plus hem kamera hem de işlemci olarak daha iyi bir telefon ama stabilite olarak xs max gene daha iyi performans verecektir. S20 plus android 15 bile almicak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…