8 847445 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 532 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #1 Merhaba S20 ya da S20 FE almayı düşünüyorum herkes S20 daha iyi diyor bunu neye göre diyorlar işlemcileri farklı bunu biliyorum kamera konusunda durum nedir? Lensleri aynı mı?
Merhaba S20 ya da S20 FE almayı düşünüyorum herkes S20 daha iyi diyor bunu neye göre diyorlar işlemcileri farklı bunu biliyorum kamera konusunda durum nedir? Lensleri aynı mı?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 4 Kasım 2024 #2 S20 amiral gemisi bir telefon. FE ise işlemci, kamera gibi şeylerden kısılıp daha ucuza büyük ekranlı modeli.
S20 amiral gemisi bir telefon. FE ise işlemci, kamera gibi şeylerden kısılıp daha ucuza büyük ekranlı modeli.
lowblade Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2024 #3 s20 fe benim bi tanıdığım kullanıyo 2 mp fark var sen bilin denemen en iyisi olacaktır
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 4 Kasım 2024 #4 lowblade dedi: s20 fe benim bi tanıdığım kullanıyo 2 mp fark var sen bilin denemen en iyisi olacaktır Genişletmek için tıkla... Kamera farkı megapikselle olmuyor.
lowblade dedi: s20 fe benim bi tanıdığım kullanıyo 2 mp fark var sen bilin denemen en iyisi olacaktır Genişletmek için tıkla... Kamera farkı megapikselle olmuyor.
lowblade Picopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2024 #5 Smmmhunter dedi: Kamera farkı megapikselle olmuyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum iphone un kamerasının megapikseli düşük ama yinede iyi fotoğraflar veriyor ben sadece bilgi verdim o kadar
Smmmhunter dedi: Kamera farkı megapikselle olmuyor. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum iphone un kamerasının megapikseli düşük ama yinede iyi fotoğraflar veriyor ben sadece bilgi verdim o kadar
8 847445 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 532 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #6 Smmmhunter dedi: S20 amiral gemisi bir telefon. FE ise işlemci, kamera gibi şeylerden kısılıp daha ucuza büyük ekranlı modeli. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi küçük ekran ve kameranın iyi olması önemli hocam büyük ekranı fazla sevmiyorum cebe sığmıyorlar. Smmmhunter dedi: Kamera farkı megapikselle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kamera içinde AnTuTu puanı tarzı bir puanlama yapan bir yazılım var mı o isimle YouTube'dan aratabilirim varsa.
Smmmhunter dedi: S20 amiral gemisi bir telefon. FE ise işlemci, kamera gibi şeylerden kısılıp daha ucuza büyük ekranlı modeli. Genişletmek için tıkla... Bende tam tersi küçük ekran ve kameranın iyi olması önemli hocam büyük ekranı fazla sevmiyorum cebe sığmıyorlar. Smmmhunter dedi: Kamera farkı megapikselle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kamera içinde AnTuTu puanı tarzı bir puanlama yapan bir yazılım var mı o isimle YouTube'dan aratabilirim varsa.
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.969 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 4 Kasım 2024 #7 S20'nin S20FE'den daha iyi kameraya sahip olduğu bilinen bir gerçek zaten. Kamera benchmarkları gerçekleri yansıtmıyor.
S20'nin S20FE'den daha iyi kameraya sahip olduğu bilinen bir gerçek zaten. Kamera benchmarkları gerçekleri yansıtmıyor.
8 847445 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 532 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #8 Smmmhunter dedi: S20'nin S20FE'den daha iyi kameraya sahip olduğu bilinen bir gerçek zaten. Kamera benchmarkları gerçekleri yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım abi bilgilendirme için teşekkür ederim.
Smmmhunter dedi: S20'nin S20FE'den daha iyi kameraya sahip olduğu bilinen bir gerçek zaten. Kamera benchmarkları gerçekleri yansıtmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım abi bilgilendirme için teşekkür ederim.
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #9 Exynos 990 bir işlemci almak çok mantıksız. Sizi murat burç youtube kanalına yönlendirebilirim.