S20'den S23'e geçilir mi?

GameForce

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600X _ B450M-S2H _ 2x8 Patriot 3200Mhz _ IdCooling FrostFlowX 240 _ Asus Rog Strix Gtx1060 6GB
Meslek
Bankacı
Merhaba. S20 kullanıyorum. Telefondan çok memnunum ama sadece 1 tek olay dışında, lanet batarya 1 günü bile çıkarmıyor.

Bataryayı daha yeni değiştirdim yetkili serviste yine günde iki kez şarj ediyorum. Telefon tam şarjda 3 saat ekran süresi ile 7.5 saat gidiyor.

1080p, 120Hz, mobil veri açık ve parlaklık çoğu zaman kısık kullanıyorum.

Velhasılıkelam bundan yurt dışı server kayıtlı sıfır S23e geçilir mi? Hiç Ultra falan almak istemiyorum, çünkü telefona ekstra fazla para vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Kayıt işi güvenilir ise geçilir.

S23’e kesinlikle geçilir, orası ayrı. Ancak server kayıt işi sıkıntılı. Bütçe nedir ?

S23’e kesinlikle geçilir, orası ayrı. Ancak server kayıt işi sıkıntılı. Bütçe nedir ?
Hocam açıkcası 17 20 bin arasını geçmek istemiyorum. Server kayıt işini herkes övüyor siz niçin öyle dediniz?

S23 serisi için en verimli ve performanslı S serisi dersek yalan olmaz, SD 8 Gen 2 ile iyi iş çıkardılar.
Geçilir fakat yurt dışı telefona kaça alacaksın?
Vallahi bilmiyorum. Şuan araştırıyorum ama sarı sitede pek bulamadım gibi hep ultra modeli var.

İfadeler: T21
Server kayıt işini herkes ucuz olduğu için övüyor. Server kayıt pahalı bir işlem. Eğer ki IMEI gitmesi durumunda tekrar yapılacak. U sürümüne göre fiyat değişikliği oluyor vs.

S23'e net geçilir. Kendim de kullanıyorum ancak kayıt işi güvenilir mi?

Server kayıt işini herkes ucuz olduğu için övüyor. Server kayıt pahalı bir işlem. Eğer ki IMEI gitmesi durumunda tekrar yapılacak. U sürümüne göre fiyat değişikliği oluyor vs.
100 200 dolar arası işlem ücreti diye ben biliyorum. Imei de klon dışında gitmesi imkansız diyorlar. U sürümü ne inanın bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…