S20FE 2023'te hala alınır mı?

Sende S21FE mi var? Kamera ve ekran daha önemli, oyun konusunda oyunun yazılımi mesele bnc.
Tek oyun konusunda değil hocam.Genel anlamda çok throttle yiyor telefon.

Sende S21 FE mi var? Kamera ve ekran daha önemli, oyun konusunda oyunun yazılımi mesele bnc.
Hayır S21 var.
Aralarında 1 yıl, 8K desteği ve batarya optimizasyonu harici fark yok.
O yüzden S21 FE hakkında da konuşabiliyorum az buçuk.

Tek oyun konusunda değil hocam. Genel anlamda çok throttle yiyor telefon.

Hocam genel dersen telefon çöp demektir muamelesi oluyor S21FE sonuçta S20FEnin üstü o kdr kötü olamaz bnc.

Hocam genel dersen telefon çöp demektir muamelesi oluyor S21FE sonuçta S20FEnin üstü o kdr kötü olamaz bnc.
O kadar kötü demiyorum ama throttle yemesi kötü bir özellik sonuçta.Ha alınır mı dersen alınır.Ama throttle yediğinide bilmen lazım.

O kadar kötü demiyorum ama throttle yemesi kötü bir özellik sonuçta. Ha alınır mı? Dersen alınır. Ama throttle yediğini de bilmen lazım.

Yani ben atıyorum Battle Prime veya FIFA oynuyorum bazen grafik bağımlısı değilim tatmin eden grafikte 60FPS oynayamam mi? Bunun bir ayarı yok mu ya da uygulamasi vs.

Yani ben atıyorum Battle Prime veya FIFA oynuyorum bazen grafik bağımlısı değilim tatmin eden grafikte 60FPS oynayamam mi? Bunun bir ayarı yok mu ya da uygulamasi vs.
PUBG'de GFX Tool kullanırsın diğerlerini bilmiyorum.Ama S21FE stabil performans vermez.PUBG'de HDR'da 40 FPS veriyor S21FE.

PUBG'de GFX tool kullanırsın diğerlerini bilmiyorum. Ama S21FE stabil performans vermez. PUBG'de HDR'da 40 FPS veriyor S21FE.

PUBG de sorun var bnc diğer oyunlarda da mi vermiyor? Bir de nereden izledin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…