S20FE 256 GB (Snapdragon) vs S21

31emo1907

Hectopat
Daha fazla  
S20FE ve S21 arasında 1100 lira fark var. S21 Exynos işlemci ve içinden şarj aleti vs. çıkmıyor. Ama ekran, kamera ve güncellik açısından S20FE'den biraz daha önde. S20FE 128 GB daha fazla depolamaya sahip ve SD kart desteği var (S21'de yok). Exynos işlemcinin ısınma sorununu filan göze aldığımızda hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arada 1100 lira fark var ve şarj aleti çıkmıyor SD kart desteği de yok.
Sadece adaptör çıkmıyor içinde, Type-C kablosu mevcut.

Sadece orijinal 25W adaptör de pek pahalı değil zaten.

Tek sorun o değil hocam SD kart desteği olmaması ileriye dönük sıkıntı yaratabilir. Şu anki telefonumda depolama sorunundan çok çektim. Bir de oyun testlerini filan incelediğimde S20FE biraz daha önde.

Tek sorun o değil hocam SD kart desteği olmaması ileriye dönük sıkıntı yaratabilir. Şu anki telefonumda depolama sorunundan çok çektim. Bir de oyun testlerini filan incelediğimde S20FE biraz daha önde.
Eğer depolama sıkıntısı çekmek istemiyorsanız S20 FE'ye yönelebilirsiniz.

S21'in 256 GB modeli alacaksanız depolama sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum. Alacaksanız da o farkı verebilirsiniz. Ben 9 aydır 128 GB S20 FE kullanıyorum, 70 GB dolu şu an ve fazlasıyla ıvır zıvır video ve resimler mevcut. Bir ara düzenleme yapmam gerek benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…