S20FE satıp yeni telefon almak mantıklı mı?

Connor01

Hectopat
Yer
New York
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci :(
Merhabalr elimde dhaa fabrika jelatinleri çıkmamış Mayıs ayında almış olduğum S20FE telefonum var. Sizce bunu 10K-9K civarnina satıp yeni bir telefon alamk mantıklı mı? 15k bütçeye en iyi kameralı hangı Samsung telefonu önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Az daha bütçe arttırıp S21FE alabilirsiniz.

O bütçede S21 FE var. Ama S20 FE'den geçip de fark edeceğiniz bir durum olmaz. Ekran harici pek de ilerleme olmuyor.

Sorun çıkarmıyorsa gerek yok.

Gereksiz bir geçiş olur. S21 FE çok az fark ettirecektir.

Ayrıca jelatini S20 FE'yi 12-13'e bile satarsınız. Çünkü artık stokları yok almak isteyenler mecburi 2. el temiz cihazlara yöneliyor.

S21Fe nin kamera olrak 20fe den daha mi iyi ? Yani nesi daha iyi epay da cok fark goremedim 5g olmasi disinda ? Nirmalde baska telefonlara yonelirdim ama Watch 6 ve samsung kullaklik kullanıyorum. Ekositemi bozmak istemiyorum.

S21Fe nin kamera olrak 20fe den daha mi iyi ? Yani nesi daha iyi epay da cok fark goremedim 5g olmasi disinda ? Nirmalde baska telefonlara yonelirdim ama Watch 6 ve samsung kullaklik kullanıyorum. Ekositemi bozmak istemiyorum.
Güncellik olarak önde. Batarya olarak bir tık geride S21 FE GPU yönünden daha iyi. Kamerası çok farkettireceğini sanmıyorum.

@Connor01
S21 FE:
- Üç yıl fazla güncelleme desteği,
- Yeni nesil panel,
- Daha başarılı sRGB,
- Dökümü kötü ama CPU ve GPU'da daha güçlü işlemci,
- Daha yüksek nit değeri,
- Daha başarılı ana kamera sensörü

Temel farklar bunlar ama bana kalırsa sadece panelde farklılık hissedersiniz.

Hayır hocam düşünmeyin bile bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…