S20FE vs A52 vs Redmi Note 11 Pro

udemis

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim üzere üç telefon arasında gidip geliyorum. S20FE daha aklıma yatıyor ama güncelleme desteğinin de A52'ye kıyasla az kalması düşündürüyor. Tercihim ne olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim üzere üç telefon arasında gidip geliyorum. S20FE daha aklıma yatıyor ama güncelleme desteğinin de A52'ye kıyasla az kalması düşündürüyor. Tercihim ne olmalı?

Snapdragon'lu S20 FE almanı tavsiye ederim. Güncelleme olayına çok takılma derim. Güncelleme aldığında cihaz uzaya çıkmayacak ya da bataryan 3 gün gitmeyecek.

S20 FE olmalı, A52'ye kıyasla işlemci ve kamera yönünden bayağı fark atıyor.
Xiaomi düşünme bile, bir yazılım güncellemesi geliyor telefon tarih oluyor.

Geçtiğimiz yıl içinde Android 6'lı cihazlara YouTube'un güncelleme desteğinin kesildiğini gördük, açıkçası güncelleme desteği önemli değil denilse de cihazı uzun yıllar kullanıyorsanız en azından 1-2 yıl fazladan uygulama desteği olması konusunda artısı oluyor. Ancak S20 FE'yi babam ve halama aldırdım, geçtiğimiz dönemde Android 13 güncellemesini de aldı ve materyal kalitesi konusunda diğer iki cihazdan da belirgin derecede daha iyi. Ben olsam S20FE alırdım.

Hocam S20 FE SD ile alırsan çok güzel olur. A52 de alabilirsin yerine ama S20 FE SD daha güçlü. Redmi almanızı önermem 2 yıl geçince yavaşlıyor fakat diğer iki telefon gayet güzel.

Burada dediğiniz şey Xioami telefonlarının güncellemesinin kısa sürede kesilmesi sanırım, böyle anladım. Böyle ise çok haklısın bende Redmi Note 9 var ve Android 11 kullanıyorum, iğrenç bir şey.

Kesinlikle S20 FE. Güncellemeyi boşver. Minimum 3-4 yıl kullanabileceğin bir cihaz.

S20 FE amiral gemisi diğerleri orta segment kıyaslamak bşle yanlış tabii ki S20 FE.

Kıyaslamak S20 FE gibi bir model için hakarettir.

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkürler. iPhone 7’den geçiş yapacağım S20FE’ye. Umarım ilaç gibi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…