S20FE vs Mi 10T

Ege5

Decapat
Daha fazla  
S20 FE Alacaktım fakat Mi 10T gözüme takıldı. Özellikleri ayni sayılır ama Mi 10 T'nin pil gücü 5000 mAh olarak önde ve tasarımını daha çok sevdim, asıl sorum ekranları 1080x2400 ama S20FE de super AMOLED var, Mi 10t de IPS var çok araştırdım yine sonuca varamadım. 1.si hangisi daha net görüntü sağlar, 2.si hangisi daha uzun sure kullanılır? 3.sü ısınma mutlaka olacaktır ama bazıları artık kronikli oluyor. Bunu istemiyorum arayüz hızı da ön planda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam amoled de renkler daha canlıdır,IPS ekranda ise ekrana nerden bakarsanız bakın net görürsünüz,sağdan baksanızda çok net gözükür yani bozulmaz görüntü.

10t daha az ısınıyor oyunlarda daha stabil, ekran 10t IPS olmasına rağmen daha net bence S20 FE mat gibi bir ekranı var. Kamerada ise yine S20 FE öneririm.

Batarya ve oyun performansı önemli ise mi 10t; ekran kalitesi, çok iyi kamera performansı, uzun ömürlülük önemli ise S20 FE almanı tavsiye ederim.

Hocam S20 FE alın, Xiaomi'ye göre daha uzun ömrülü ve kaliteli olur.

S20 FE.

Hocam amoled de renkler daha canlıdır,IPS ekranda ise ekrana nerden bakarsanız bakın net görürsünüz,sağdan baksanızda çok net gözükür yani bozulmaz görüntü.
.

Yani s20fe nin Super amoled sagindan ustunden vs baksan bulanıklık olurmu

Batarya ve oyun performansı önemli ise mi 10t; ekran kalitesi, çok iyi kamera performansı, uzun ömürlülük önemli ise S20 FE almanı tavsiye ederim.

Kamera illaki bir yerde önemli ama genelde oyun oynayacak ekran netligine cok onem veriyorum bataryanında mutlaka bir gunu cikarmasi lazım ısınmayı da cidden buyuk sorun ediyorum yani aranın arasındayım cok ikilemdeyim uzun kullanim icin olsun malzeme kalitesi olsun ekrana dokundugumda plastik hissi vermesin yani kaliteli bir his olsun biraz sert kriterler galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…