S20FE vs S21FE

Bütçe
15000

MimarAlper

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar S20 FE 256 GB siparisi verdim ama cihazda 5G olmamasi beni biraz düşündürdü. 2 bin TL daha verip S21FE 128 GB olan cihaza gecmeye deger mi?
Farkli onerilere acigim.

Gerek yok tek 5G için geçecekseniz.
Ama 5G kullanma sunulduğunda bile düzgün çalışcağını sanmıyorum dünya 7G'ye geçtiğinde 5G düzgün kullanılır TR'de.

Aralarındaki farklar:
S21 FE neden daha iyi:
-Corning Gorilla Glass Victus
-Exynos 2100
-5G
-Android 16 dahil 16'ya kadar alacak.
-Dynamic AMOLED

Neden S20 FE daha iyi:
-Hafıza kartı desteği
-Daha ucuz
-Neredeyse hiç fark edilmez ama piksel yoğunluğu ve çözünürlüğü daha üstün.

Yani hocam bu farka değer diyor musunuz

Yani hocam bu farka değer diyor musunuz?
Hocam ben güncelliğe önem veren biriyim. S21 FE daha güncelleme konusunda epey ömrü var. Lakin S20 FE büyük ihtimalle yeni bir Android sürümü almayacak. SD versiyonu 14 alabilir deniyor ama Samsung resmi bir şey diyene kadar emin olamıyoruz. S21 FE ise 16. sürümü dahi alacak. Doğal olarak güvenlik güncellemesi desteği de 2-3 yıl daha fazla. İşlemciler birbirine yakın olduğu için bir şey diyemem ama Exynos 2100 daha güçlü bir işlemci. Diğer farklarin pek bir önemi yok. Sorunuzun cevabı ise bence değer.

Arkadaşlar S20 FE 256 GB siparisi verdim ama cihazda 5G olmamasi beni biraz düşündürdü. 2 bin TL daha verip S21FE 128 GB olan cihaza gecmeye deger mi?
Farkli onerilere acigim.

Değer. Yeni cihaz güncelleme alacak az da olsa daha güçlü işlemci.
Pil azıcık sıkıntılı ama normal kullanıcıya gayet rahat yeter. Kullanmıyorum ama çok araştırdım. 128 GB olanı alacağım cihazlardan biri.

Hocam batarya ve ısınma konusunda çok şikayet okudum, yine de alınır mı? Kullanıyor musunuz?
Batarya sorunu hala gündemde ama ısınma problemi büyük oranla çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…