S20FE vs S21FE

Bütçe
15000
Samsung S20-21-22 serilerinin hepsinde batarya sorunu var genelde 5-6 saat ekran süresi alırsınız.
S20FE kullanıcısı olarak telefonun her şeyinden memnun olmama rağmen batarya konusunda illallah etmiş durumdayım.

S22 özelikle serinin en zayıf bataryalarına sahip. 8 gen 1 islemcisinin de katkisi olduğunu düşünüyorum. S23 ile batarya sorununu çözdü Samsung. S21 ve S20 serisi ise yine kötü bataryalara sahip seriler. Özellikle S21 FE batarya optimizasyonu çok kötü bir cihaz. S22-S22+ ve S21 FE en zayıf bataryalara sahip cihazlar denebilir. Genel olarak sizi pek batarya konusunda memnun edebilecek cihazlar değiller ikisi de. S20 FE S21 FE'den iyi ama.

Maalesef etmeyecek S22 kadar kamerası ve performansı iyi olan ne önerebilirsiniz?
Ben S21 kullanıyorum. Bataryası daha iyi kesinlikle ama performansı aşağı yukarı aynıdır. Kamera zaten özellik olarak kopyala-yapıştır ama işlemciden dolayı S22 daha iyi kameraya sahip olabilir. Deneyimlemedim bir şey diyemem maalesef. Ama batarya ve ısınma konusunda S21 kesinlikle daha iyi diyebilirim. Hiç kasma-donma zaten yaşamadım.

Aslında iPhone 11 alacaktım, onun yerine S22 almam daha mantıklı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…