S20fe vs SE2020

MrKonce

Kilopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Müh. Okumak İstiyor.
Selamlar, kusura bakmayın bir daha kafanızı şişireceğim ama cidden öyle bir ikilemde kaldım ki anlatamam. Öncelikle bütçem 5K civarları 6'ya çıkaramam 200 - 300 TL arası anca arttırabilirim. Oyun oynayan biri değilim. Bu iki cihaz arasında kaldım. Aslında ikisinin de kendine özel özellikleri var. Alırken uzun ömürlü bir şey almak istiyorum. Şimdi gelelim ikilemde kaldığım noktalara; ekran, batarya konusunda Samsung uzun ömürlü (güncelleme) ve işlemci konusunda Apple yani tasarım olarak da bakmak gerekirse S20fe bana daha mantıklı geldi fakat uzun ömürlü olabilir mi yani en azından Apple'a baktığımda 5 yıl güncelleme +2 yıl güncellemesiz kullansam 7 yıl tam ömürlük olur. Samsung tarafında 3 yıl güncelleme +2 yıl güncellemesiz 5 yıl yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamayacaksanız SE 2020’nin bataryası yeter de artar. İki cihazda uzun ömürlü olur ama güncelleme bakımından SE 2020 öne geçiyor. Eğer kompakt bir cihaz isterseniz SE 2020 biçilmiş kaftan.

Tabii S20 FE’nin de iyi yanları var Daha büyük ve 120Hz ekran bulunuyor. Benim için pek önemli bir özellik değil ama sizin için önemli olabilir belki.

Ama ben bu bütçede SE 2020 dışında cihaz tercih etmem, bunu da ekleyeyim.

Ben de ikisi arasında kaldım oyun vb ben de oynamıyorum ve iPhone SE'ye karar verdim hem uzun ömürlü hem de elinden çıkarmak istediğin zaman örneğin 2 sene sonra sıkıldığında fazla zarar etmeden satıp üstüne koyarak yenileyebilirsin.Her açıdan iphone SE daha iyi

Teşekkür ederim sanırım bende bundan alacağım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…