pisipapiks Picopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #31 Heribert Yavuz dedi: Hata vermesi önemli değil. Genişletmek için tıkla... Pixel experience yüklemeye karar verdim. x1s indirip telefona atmam mı gerekiyor
Heribert Yavuz dedi: Hata vermesi önemli değil. Genişletmek için tıkla... Pixel experience yüklemeye karar verdim. x1s indirip telefona atmam mı gerekiyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2024 #32 pisipapiks dedi: İndirip telefona atmam mı gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Direk telefona atmanız yeterli.
pisipapiks dedi: İndirip telefona atmam mı gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Direk telefona atmanız yeterli.
pisipapiks Picopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #33 Heribert Yavuz dedi: Direk telefona atmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... nasıl yani
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2024 #34 pisipapiks dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... ROM dosyasını direk telefona atın.
pisipapiks Picopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #35 Heribert Yavuz dedi: ROM dosyasını direk telefona atın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler sonunda indirmeyi başardım. Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Heribert Yavuz dedi: ROM dosyasını direk telefona atın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler sonunda indirmeyi başardım. Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.213 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2024 #36 pisipapiks dedi: Sağ olun hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler sonunda indirmeyi başardım. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek.
pisipapiks dedi: Sağ olun hocam yardım ettiğiniz için teşekkürler sonunda indirmeyi başardım. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne demek.