Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #11 Talha Yalcinkaya dedi: Anladım, ben de sizin gibi düşünüyorum o fiyatta daha F/P telefon modelleri var ama işte söz geçiremedim kendisine maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman S23FE alacaksınız.
Talha Yalcinkaya dedi: Anladım, ben de sizin gibi düşünüyorum o fiyatta daha F/P telefon modelleri var ama işte söz geçiremedim kendisine maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman S23FE alacaksınız.
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 4 Ocak 2025 #12 Cursor dedi: O zaman S23FE alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet S23FE daha iyi olur ama FE serisini genel itibariyle önermem. Düz S alabiliyorsanız S23'ü düşünebilirsiniz.
Cursor dedi: O zaman S23FE alacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet S23FE daha iyi olur ama FE serisini genel itibariyle önermem. Düz S alabiliyorsanız S23'ü düşünebilirsiniz.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.387 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #13 Talha Yalcinkaya dedi: Anladım, ben de sizin gibi düşünüyorum o fiyatta daha F/P telefon modelleri var ama işte söz geçiremedim kendisine maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman 21 fe'yi alın. Zaten bütçeniz dahilindeki en tepe S modeli bu.
Talha Yalcinkaya dedi: Anladım, ben de sizin gibi düşünüyorum o fiyatta daha F/P telefon modelleri var ama işte söz geçiremedim kendisine maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman 21 fe'yi alın. Zaten bütçeniz dahilindeki en tepe S modeli bu.