Custom ROM S21 FE 2. nesil Custom ROM sırasında soft brick oldu

ErenG3

Hectopat
Daha fazla  
Bir hata yapıp S21 FE 2.nesil cihaza Custom ROM atmayı denemem sonucu cihaz soft brick oldu, yanlışlıkla orijinal ROM atmadan önce bootloader kilidini kapadım ve şu an download ekranında takılı kalıyor. Servise götürmeden çözmenin bir yolu var mıdır?

Şu an fazlasıyla pişmanım ama One UI cidden çok kötü, özellikle One UI 7'de daha da kötü oldu.

Dosya Ekleri

• F83D81CB-C0AD-447D-A466-831210DF0461.jpg
    F83D81CB-C0AD-447D-A466-831210DF0461.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hata yapıp S21 FE 2.nesil cihaza Custom ROM atmayı denemem sonucu cihaz soft brick oldu, yanlışlıkla orijinal ROM atmadan önce bootloader kilidini kapadım ve şu an download ekranında takılı kalıyor. Servise götürmeden çözmenin bir yolu var mıdır?

Şu an fazlasıyla pişmanım ama One UI cidden çok kötü, özellikle One UI 7'de daha da kötü oldu.
Odin programı ile mi yaptınız rom kurulumunu?

Stock ROM atın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı