S21 FE 2. nesil vs S22 vs Realme GT2 Pro

3 telefondan hangisini tercih etmeliyim? Hepsini sıfır tercih edeceğim aldığım gibi de telefonun her yerini jelatinle kaplamayı düşünüyorum. Realme hakkında ön yargılıyım malzeme kalitesi, kamera kalitesi, güncelleme geldikçe stabilitesinin bozulması. Daha önceden GT2 ve GT2 Pro kullandım bu sefer sıfır almak istiyorum. S22 gelindiğinde diğer telefonlara göre 3 bin lira daha pahalı ve ekran boyutu küçük ancak işimi görebilir. Bir süre S22 kullandım ekran boyutu dizi izlerken epey ufak gelmişti keşke biraz daha büyük olsaydı dedirtiyor. S21 FE de ise plastik kasa var kullanmaktan çekiniyorum çok çabuk yıpranıyor. Takıntılıyım telefonu 3 sene sonra bile sıfır halinde kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben S21 FE'den S22'ye geçtim. Kamera kalitesinde muazzam fark var. Ekran benim için fark etmiyor ve zaten ikisinin de pili pek iyi değil. GT2 Pro'ya bakarsak da 8 gen 1 başarılı bir soğutma sistemiyle geliyor ve gayet güzel. Kamera sensörü S22'den geride S21 FE'den üstte bence. Şahsen hızlı şarj ve pil performansını göz ardı edebiliyorsanız s22. ama hızlı şarj ve pil önemliyse Realme GT2 Pro. Zaten GT2 Pro'yu bir yerden sonra orijinal ROM'la kullanmazsanız PixelExperience veya LineageOS atar keyfinize bakarsınız.

S22 1 hafta kullandım sıfırdı kamera çerçevesinde soyulma meydana gelmişti. Kenarları çok keskin.

S22 1 hafta kullandım sıfırdı kamera çerçevesinde soyulma meydana gelmişti. Kenarları çok keskin.

Bende öyle bir durum yok. Evet keskinlik konusunda haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…