S21 FE 2.nesil kullanıyorum ve One UI 7 geldi geçen gün ben güncelleme konusunda kararsızım sizce yapmalı mıyım? Performansa ve pile bir etkisi olur mu? Kullananlar memnun mu?
TR'ye geldiği günden beri kullanıyorum. Gayet güzel ve henüz 1 sefer dışında ne bir bug ne de donma oldu gayet akıcı. Tek beğenmediğim kısım kamera uygulamasını çok basite çevirmişler dümdüz görünüyor, eskisi çok daha iyiydi. Diğer uygulamalar hem icon hem içi gayet iyi.
En güçsüz A serisi telefonlara bile veriyorlar, S20 FE için port ROM gelirse ben de yükleyeceğim. Yüklemekten kaçınmayın, telefonunuz A56'dan bile güçlü sayılır.
Son güncellemeler Samsung tarafında hep bitirici darbeyi vuruyor deneyimlediğim kadarıyla. Kullanıcı yorumlarını duyduktan sonra geçmeniz daha doğru olabilir diye düşünüyorum. Zaten ısınma ve pil konusunda sorunları olan bir cihazdı, durum daha kötü bir hal alırsa cihazdan soğuyabilirsiniz diye demiştim.
Ben genel manada arayüzde kasma, donma gibi problemlerle pek karşılaşmadım. Tam aksine, bazı hoşuma gitmeyen tasarım değişiklikleri haricinde daha akıcı ve kullanılabilir bir arayüzle karşılaştım.
Ben genel manada arayüzde kasma, donma gibi problemlerle pek karşılaşmadım. Tam aksine, bazı hoşuma gitmeyen tasarım değişiklikleri haricinde daha akıcı ve kullanılabilir bir arayüzle karşılaştım.