OguzhanKucuk Picopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #31 Şefik Mert dedi: S21 FE alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? Ya da bu civarda başka öneriniz mi olur? Exynos işlemci sıkıntı mı olur? Genişletmek için tıkla... Aldım ve zararına sattım. Sonsuza kadar kocaman bir hayır! iPhone 11 veya üst modellere bakın derim. Samsung istiyorsanız, FE serilerinden uzak durun. Kalem21 dedi: S21 FE kullanmamış insanlara bakma kendim kullanıyorum 1 aydır çok pişmanım ısınmadan tut pil performansına kadar rezalet bir telefon. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım ve zararına sattım. Tavsiye etmiyorum bende.
Şefik Mert dedi: S21 FE alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? Ya da bu civarda başka öneriniz mi olur? Exynos işlemci sıkıntı mı olur? Genişletmek için tıkla... Aldım ve zararına sattım. Sonsuza kadar kocaman bir hayır! iPhone 11 veya üst modellere bakın derim. Samsung istiyorsanız, FE serilerinden uzak durun. Kalem21 dedi: S21 FE kullanmamış insanlara bakma kendim kullanıyorum 1 aydır çok pişmanım ısınmadan tut pil performansına kadar rezalet bir telefon. Genişletmek için tıkla... Hocam ben aldım ve zararına sattım. Tavsiye etmiyorum bende.
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #32 OguzhanKucuk dedi: Aldım ve zararına sattım. Sonsuza kadar kocaman bir hayır! iPhone 11 veya üst modellere bakın derim. Samsung istiyorsanız, FE serilerinden uzak durun. Hocam ben aldım ve zararına sattım. Tavsiye etmiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Bende öyle sattım hocam gerçek anlamda işlemci gücüne ve kameraya odaklanıp başka birşey düşünülmemiş bir cihazdı kendisi.
OguzhanKucuk dedi: Aldım ve zararına sattım. Sonsuza kadar kocaman bir hayır! iPhone 11 veya üst modellere bakın derim. Samsung istiyorsanız, FE serilerinden uzak durun. Hocam ben aldım ve zararına sattım. Tavsiye etmiyorum bende. Genişletmek için tıkla... Bende öyle sattım hocam gerçek anlamda işlemci gücüne ve kameraya odaklanıp başka birşey düşünülmemiş bir cihazdı kendisi.
OguzhanKucuk Picopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #33 Kalem21 dedi: Bende öyle sattım hocam gerçek anlamda işlemci gücüne ve kameraya odaklanıp başka birşey düşünülmemiş bir cihazdı kendisi. Genişletmek için tıkla... En son bu değeri aldığımda çok üzülmüştüm. Oysa ki ne hevesle almıştım. Şimdi iPhone 12’ye geçeceğim.
Kalem21 dedi: Bende öyle sattım hocam gerçek anlamda işlemci gücüne ve kameraya odaklanıp başka birşey düşünülmemiş bir cihazdı kendisi. Genişletmek için tıkla... En son bu değeri aldığımda çok üzülmüştüm. Oysa ki ne hevesle almıştım. Şimdi iPhone 12’ye geçeceğim.