S21 FE alınır mı?

Bütçe
16000

Ana çekirdek dışında sadece Snapdragon 888 sadece frekansları düşürülmüş yardımcı çekirdekler kullanıyor, GPU tarafındaki farkı ise günlük bir kullanıcının hissetmesi zaten mümkün değil. Yapılan testlerde Snapdragon 888 oldukça inişli çıkışlı bir performansa sahip. Cihaz yazılım desteği konusunda zaten artık önü açık model değil, arkadaş 3-4 yıl kullanacağım demiş. S21 FE'nin gerek Exynos gerekse Snapdragon ile gündelik kullanıcıya A55 karşısında katacağı tek fark daha iyi bir arka kamera deneyimi olur.

A55 yerine S21 FE almanızı öneririm s serisi alabilecekken a serisi almak mantıklı değil tabii illa güncellik istiyorsanız orası başka alacaksanız SD modelini almanızı öneririm
@ruzgaew

Bende yeni satın aldım S21 FE gün içinde 4 saat oyun ile birlikte sabah 10'dan akşam 8E kadar yetiyor. Gün içinde sosyal medyaya da giriyorum. Oyunda bile çok ısınmayla karşılaşmadım biraz abartı bir yorum olmuş bu telefon hakkında. Şarjı da yetiyor tam anlamıyla mükemmel bir cihaz. Çok memnunum herkese öneririm. Bende Exynos modeli var. Isınmayla karşılaşmadım şarjı da yeterli.

Oyundan bir saat kıssam yatana kadar yeter rahat rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…