A55'deki CPU çok da kötü değil bu arada. Güncelleme kaldırır her türlü. S22 tabi ki daha iyi ama bence güncellik batarya gibi durumları düşününce A55 daha mantıklı bir seçenek oluyor.
Halen daha A55 mantıklı gelmiyor. İkisi aynı fiyat olsa bile, kamera yönünden S serisi kesinlikle daha iyi. Ayrıca performans olarakta S serisi öndedir diye dusunuyorum. Samsung A serisine önem göstermiyor.
Halen daha A55 mantıklı gelmiyor. İkisi aynı fiyat olsa bile, kamera yönünden S serisi kesinlikle daha iyi. Ayrıca performans olarakta S serisi öndedir diye dusunuyorum. Samsung A serisine önem göstermiyor.
Önem göstermiyor demek yanlış olur. Samsung'u S serisinden ibaret sayamazsınız. Samsung A serisine epey önem verir çünkü A serisi S serisi almaya gerek duymayan ama çöp bi telefonda almak istemeyen kişiler için tam bir nimet. Bu arada kamera olarak teknik olarak çok bir fark yok. Ha ne var 8K çekim falan yapıyor da 8K kim kullanır Allah aşkına.
Önem göstermiyor demek yanlış olur. Samsung'u S serisinden ibaret sayamazsınız. Samsung A serisine epey önem verir çünkü A serisi S serisi almaya gerek duymayan ama çöp bi telefonda almak istemeyen kişiler için tam bir nimet. Bu arada kamera olarak teknik olarak çok bir fark yok. Ha ne var 8K çekim falan yapıyor da 8K kim kullanır Allah aşkına.
Merhaba arkadaşlar, telefon almayı düşünüyorum sizce 2024 yılında S21 FE alınır mı? Tasarımı vs. hoşuma gidiyor. Fiyat olarak da fena değil gibi.
Telefon
Bence zaten kişiye bağlı bir durum S22 ile A55 farkı.
kimisine batarya önemlidir A55 alır, S22 çok sıkıntılı bu işte.
Kimisi powerbank ile gezerim kamera işlemci daha iyi olsun der S22 alır.
Aslında bu ikiliyi karşılaştırmak laptop vs masaüstü gibi kullanıma bağlı değişecek iki tercihi tartışmak gibi bir şey.