Samsung Galaxy S21 FE aldım. Kurulumunu yaptım görüşmelerimi kayda almak istediğimde alamıyorum. Samsung'un sitesinde arama ayarlarında call record gösteriyor ama bendeki telefonda öyle bir seçenek yok. Google Play üzerinden bir dünya ses kayıt uygulaması denedim. Ya sesi hiç kaydetmiyor ya da karşıdaki kişinin sesi neredeyse duyulmayacak kadar az olarak kaydoluyor. Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan varsa çok yardımı dokunur. Görüşmelerimi kaydedemediğim için müşterilerimin işleri aksamakta. Acil çözüm bulmam gerek.
Bildiğim kadarı ile Türkiye ROM'unda bu özellik yok, yasalar engelliyor yanlış bilmiyorsam.
Arama kaydı yasaktı sanırım.
Telefondan memnun kaldınız mı peki?
Çok hoş bir cihaza benziyor, Bende Samsung kullanıyorum ve seviyorum.
Bildiğim kadarı ile Türkiye ROM'unda bu özellik yok, yasalar engelliyor yanlış bilmiyorsam.
Arama kaydı yasaktı sanırım.
Telefondan memnun kaldınız mı peki?
Çok hoş bir cihaza benziyor, Bende Samsung kullanıyorum ve seviyorum.
Bu arama kayıt özelliği dışında telefonu pek kullanmayacağım için şu an öyle bir tatminsizlik var ki telefonun arayüzünü görünce nefret doluyorum. Malzeme kalitesi pek tatmin edici hissettirmiyor beni. Bir de bu arama kayıt mevzusu da patlak verince telefon gözüme çöp gibi görünüyor maalesef. Eski Xiaomi telefonun arayüzüne alıştığım için Samsung arayüzünü pek sevemedim. Gereksiz bir dünya uygulama yüklü geliyor.