S21 FE hala alınır mı?

ramazan bahadır

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3060 ASUS DUAL 8GB/ 16 GB RAM XPG 3600Mhz/ASUS Prime A520M-K/AMD RYZEN 5 5500/ADATA 1TB SSD
Internette 15 bin TL'ye satıldığını gördüm ama telefon hala alınır mı? Alınmaz mı değer mi değmez mi bilemedim, yardiminiza ihtiyacım var dostlar.

Internette 15 bin TL'ye satıldığını gördüm ama telefon hala alınır mı? Alınmaz mı değer mi değmez mi bilemedim, yardiminiza ihtiyacım var dostlar.

Hocam çıktığı dönem fena olmayan bir telefondu ama şu an alınacak bir telefon değil. Daha iyi seçenekler bulunmakta.

Kronik sorunları olan bir cihaz (ısınma, batarya gibi). Hem de eski. Onun yerine A36 ya da bütçe çıkılırsa A56 öneririm.

A36'nın geri kaldığı konular olsa da ben de A36 öneririm. Güncellik açısından daha iyi kesinlikle.

Şahsen alınmaz iki nesilde ısınma ve pil sorunlarıyla öne çıkan bir model. Hatta bazıları “nükleer bomba” diye hitap ediyorlardı. Bu bütçe aralığında A36 daha mantıklı bir tercih olur. Bütçeni biraz artırabilirsen A56 veya Honor 400 modellerine de bakabilirsin.

Alınmaz artık, eskidi. Ayriyeten arkadaşlarında dediği gibi ısınma ve batarya problemli bir cihaz.

Kamerası her ne kadar burada önerilen modellerden çok daha başarılı olsa da günümüzde sıfır alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…