S21 FE Hay Day'de ısınıyor

Trefax3883

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, benim telefonum S21 FE ya çiftlik oyunu Hay Day oynuyorum telefonu hiç zorlamayan telefon aşırı ısınıyor. Bu durumun nasıl önüne geçebilirim? Yardımcı olur musunuz? Aşırı ısınıyor.

Merhaba arkadaşlar, benim telefonum S21 FE ya çiftlik oyunu Hay Day oynuyorum telefonu hiç zorlamayan telefon aşırı ısınıyor. Bu durumun nasıl önüne geçebilirim? Yardımcı olur musunuz? Aşırı ısınıyor.

Kaç derece olduğuna bakar mısınız? Telefon zaten kronik ısınma sorunlu.

Babamda S20 FE var normal değil seninki o da hayday oynuyor.

S20 FE'nin işlemcisini kullanan bir cihaz kullandım yaklaşık 6 ay boyunca, hayatımda bu kadar ısınan bir telefon kullanmamıştım. Sosyal medyada bile ısınıyordu. Sizin babanızınki de normal değil 😀

Exynos versiyon muydu? Snapdragon versiyonu anormal ısınmıyorda.
Eğer Exynos versiyonsa evet cehennem sıcağı olabiliyor bazen.

Exynos versiyon muydu? Snapdragon versiyonu anormal ısınmıyorda.
Eğer Exynos versiyonsa evet cehennem sıcağı olabiliyor bazen.

Evet hocam Exynos'du. Kullandığım cihazın Türkiye'ye Exynos versiyonu gelmişti. Note 20 Ultra kullanmıştım kamerası ekranı şahaneydi eksi yani ısınma ve bataryaydı. S21 FE'nin 1. ve 2. nesil versiyonları var ikisi de TR de var 1.nesilde exynox 2. nesilde SD işlemci var o yüzden işlemciyi sordum.

Evet hocam Exynos'du. Kullandığım cihazın Türkiye'ye Exynos versiyonu gelmişti. Note 20 Ultra kullanmıştım kamerası ekranı şahaneydi eksi yani ısınma ve bataryaydı. S21 FE'nin 1. ve 2. nesil versiyonları var ikisi de TR de var 1.nesilde exynox 2. nesilde SD işlemci var o yüzden işlemciyi sordum.

Hocam S20 FE yine Snapdragon versiyonu şanslıydı ısınmıyor fazla ama S21 FE'de fark etmiyor 2 nesilde termal açıdan rezalet işlemciler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı