S21 FE için Type-C to 3.5 mm dönüştürücü önerisi

wosvos72

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İç Mimar
Merhaba, Simgot EW200 IEM kulaklık kullanıyorum. Acaba telefonumla uyumlu bir dönüştürücü önerebilir misiniz? Amazon'dan uygun fiyata aldığım bir dönüştürücü vardı fakat şu an temassızlık yapıyor. Bu yüzden daha kaliteli bir şey alayım diyorum. Baseus'ın L54 dönüştürücüsünü gördüm acaba cihazımla uyumlu mudur?

Bu arada aynı kulaklığı kullanıyorum, telefonumun 3.5mm jakına dönüştürücüsüz taktığımda ve DAC çipi iyi olan bir cihaza taktığımda ikisi arasında bayağı fark ediyor. Telefondan müzik dinleyesim gelmiyor. O yüzden en iyi verimi almak için bütçeyi biraz daha artırmanızı öneririm. Bu fiyatlardaki ürünlerin DAC çipi çok iyi olmuyor, bu dönüştürücüyü fiyat/performans olarak attım arkadaşıma hediye almıştım 4-5 ay önce. Kendisi telefonun 3.5mm jak girişine göre daha iyi olduğunu, malzeme kalitesinin de güzel olduğunu söyledi.

Teşekkür ederim bunu değerlendireceğim aynı satıcıda Baseus dönüştürücü 300 TL o yüzden cazip gelmişti onun hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Teşekkür ederim bunu değerlendireceğim aynı satıcıda Baseus dönüştürücü 300 TL o yüzden cazip gelmişti onun hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Baseus hakkında bilgim yok, eskiden Ugreen markasının dönüştürücüsü vardı halen satılıyor mu bilmiyorum ama bir sürü yorumu vardı ve yorumlar çok iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…