S21 FE için Type-C to Type-C kablo önerisi

Arkadaşlar, şimdi benim telefonun şarj girişi yarı bozuk, şöyle:

Orijinal kablo ve adaptör kullanıyordum. Sonra kablo şarj etmemeye başladı, ben de annemin Xiaomi kablosunu kullanıyorum. O zamandan beri o kablo, super fast charging aktif etmiyor, 90W olmasına rağmen adaptör ve kablo.

Bugün de yeni bir tane Baseus kablo aldım (Cafule Series Type-C PD2.0). Bu kablonun telefona uyup super fast charging’i aktif etmesi lazımdı fakat telefon girişine kalitesiz hissettiren ve gevşek bir şekilde girip hiç çalışmadı bile.

Fakat kablo bozuk değil, kardeşimin ve annemin telefonunda çalışıyor. Benim şarj girişim de tamamen düzgün çalışmıyor sanırım ama annemin Xiaomi şarjıyla belli açılarda, super fast olmasa da fast charging ile şarj edebiliyorum.

Bütün bunların sebebi nedir? Hangi kabloyu almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Type-C to Type-C kablo önerebilirseniz çok güzel olur. Bütçem 300-400.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz 25W şarjı en fazla destekliyor ve Samsung Power delivery dediğimiz pd protokolünü destekliyor. Gidip 90W değil 2200KW'lık jenaratöre bile bağlasanız cihaz en fazla 25W ile dolacak hatta bazen yavaş şarj oluyor moduna alacak. İlaveten bu tarz ürünlerde cihazın standartları dışında adaptörler ve kablolar kullanmak cihaza zararda verebilmekte. D&R'da satılan 15W Type-C'li orijinal Samsung şarj aletini alıp geçin, zaten kablo parasına adaptör bedavaya geliyor.

Cihaz 25W şarjı en fazla destekliyor ve Samsung Power delivery dediğimiz pd protokolünü destekliyor. Gidip 90W değil 2200KW'lık jenaratöre bile bağlasanız cihaz en fazla 25W ile dolacak hatta bazen yavaş şarj oluyor moduna alacak. İlaveten bu tarz ürünlerde cihazın standartları dışında adaptörler ve kablolar kullanmak cihaza zararda verebilmekte. D&R'da satılan 15W Type-C'li orijinal Samsung şarj aletini alıp geçin, zaten kablo parasına adaptör bedavaya geliyor.
Hocam 25W adaptörüm var zaten. Benim problemim super fast charging'i kullanabilmek 15w alirsam onu kullanamam diye endişelenmiştim. Oneriniz icin teşekkürler orijinal kablo harici birseyler kullanmak cidden problemli fakat benim baktigim ve telefonun kutusundan cikan kablo gibi olanlar 800 tl, baya pahali.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı