S21 FE ile iPhone 11 takas edilir mi?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi soyaller, bende 128'lik 1. nesil S21 FE var ve arkadaşta da hiçbir şeyi değişmemiş 92'lik iPhone 11 (128) var. Kafa kafaya takas etmeyi düşünüyoruz. Sizce takas etmem mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi soyaller, bende 128'lik 1. nesil S21 FE var ve arkadaşta da hiçbir şeyi değişmemiş 92'lik iPhone 11 (128) var. Kafa kafaya takas etmeyi düşünüyoruz. Sizce takas etmem mantıklı olur mu?
Hiç mantıklı değil.

FE kırpılmış bir model olduğu için tam tersi ben iPhone 11'i mi verip yapmazdım.

Sizin telefonunuzdan daha iyi bu arada.
Donanımsal olarak düz S21 arasında bir fark yok küçük yazılımsal kırpmalar mevcut sadece objektif değilsiniz
iPhone 11 serisi S20 ile rakip

Sizin telefonunuzdan daha iyi bu arada.
Donanımsal olarak düz S21 arasında bir fark yok küçük yazılımsal kırpmalar mevcut sadece objektif değilsiniz
iPhone 11 serisi S20 ile rakip
Benim telefonum S23 sadece (ben olsaydım) İPhone 11'i mi vermezdim babında söyledim orada.

İkincisi de 1.5 yıl FE (Exynos) işlemcisi ile S21 FE kullandığım için objektif olmak istemedim sonuçta araştırmak isteyen köküne kadar araştırıp bulur ve tabi bizzat kullananlar da bilir.

Üçüncüsü YouTube üzerinden denek videoları izlemek ile olmuyor. 5 saatlik veya 24 saatlik hadi bilemedin 1 haftalık hadi onu geçtim 1 aylık kullanım sonuçlarını video haline getirip, paylaşanlara da kananlar ne bileyim Önemli olan soru şu? Uzun kullanım da beni yarı yolda bırakır mı?

İPhone 11 hem donanım hem yazılım açısından S21 FE'den iyi olduğu için hani yanlış anlaşılmasın (her şeyiyle iyi demiyorum) (Stabilize) çalışıyor yıllar geçse de o açıdan diyorum.

Ha dersen ki (Snapdragon) ile eşleştir bak o zaman işler değişir işte S21 FE Snapdragon olsaydı o zaman kesinlikle değmez takas etme derdim konu sahibine.

(Exynos) sadece S21 FE açısından söylüyorum hayatım boyunca (Exynos) sadece S21 FE'de tanıştım.

Mesela S24 ve S24+ de yine Exynos var ama kullanmadığım için (uzun yıllar) boyunca bir şey diyemiyorum.

Malum 1.5 yılı aşkın kullandığım S21 FE olunca da direkt yazdım.

Yukarıda da dediğim gibi YouTube paylaşımlarına kanıp (belirli sürede) bu algıya kapılıp yorum yapanlara zaten lafım bile olmaz boş.

O cihaz 1-2 yılını doldurmalı maks.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…