S21 FE ile S23 12 bin TL'ye takas etmeye değer mi?

Aradaki fiyat farki olmasi gerektiginden cok daha az. Zaten isimlendirmeden de belli olacagi uzerine dogrudan daha iyi bir arka kamera paketine, daha iyi on kameraya, daha iyi bir panele ve SoC'a geciyorsunuz ancak SoC'un lithografisi muazzam farkla daha iyi oldugundan, aradaki fark dusundugunuzden daha fazla.

Sunlarda 2-3 tane kamera performansi ornegi:

Evet hocam cihazlar muhteşem, tek tereddütüm S24'ün çıkacak olması ve S24'e kadar böyle güzel indirim kampanyasının bitmesi. S24 beklesem kampanya biter, beklemeyip alsam S24 çıkınca kampanya devam eder
Fiyatlar ne olur bilemezsiniz o zamana. Şu an 10 bin ödüyorsanız o zaman 20 bin ödeyebilirsiniz. S23 serisi çıkmış en düzgün S serisi olabilir. Ben S24 beklemezdim şahsen.

Teşekkür ederim hocam karşılaştırma çok iyi. Peki 27,5K ya ultra modeli alınır mı fiyatına değer mi?

Ek olarak 128 GB olmasının bir eksisi olmaz değil mi? Alan sıkıntım olmaz.

Teşekkür ederim hocam karşılaştırma çok iyi. Peki 27,5K ya ultra modeli alınır mı fiyatına değer mi?
Rica ederim. S23 Ultra alip almamak size kalmis bir durum, ben boyuttan oturu S23 + Watch 5+ Buds 2 Pro alirdim. Tabii nesnel boyuttan bakacak olursak, evet 27,5K'ya deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…