S21 FE mi XS Max mi?

S21 FE sıfırmı yoksa 2. elmi.

XS Max'e artık büyük iOS güncellemeleri gelmeyecek 5 yıllık cihaz ve kronik sorunlu diye duydum. Kesinlikle S21 FE.

Samsung tarafı çok hızlı piyasası düşüyor bir de iPhone akıcılığı ve sosyal medya için kamera yönü var.

iPhone 12 rakibi bir cihazi (S21 FE) almak varken S20 FE dengi cihazı almak saçmalık.

Samsung tarafı çok hızlı piyasası düşüyor bir de iPhone akıcılığı ve sosyal medya için kamera yönü var.

O iş eskide kaldı. Bozulma olmuyor sosyal medya da. Ayrıca piyasa düşme işi sadece 5K'lık telefonlarda oluyordu. Örnek: Ben S21 FE telefonumu 15 Mayıs'ta 14.200 TL'ye aldım şu anda 19.000 TL.

iPhone 11 düşünüyorum.
iPhone 11'i de kullanmıştım alınmaz. Sırf iOS için iPhone alınmamalı ülkemizde anca hava atmak için alıyorlar. Tekrardan yazayım S21 FE diye. Şunu da ekleyeyim büyük iOS güncellemelerinin desteği bittiği anda telefon ölmüş olmuyor şahsen mesela iOS 17 2 yıl falan daha kullanılabilir.
S21 FE birçok konuda iPhone 12'yi bile geçiyor. iPhone 11'in iOS 18 almama ihtimali var. Ve büyük bir ihtimal. Bence hata edersiniz.
İhtimali falan diye bir şey yok. iOS 18'i de alacak. Tüm iPhone'lar 5 yıl boyunca iOS güncellemesi alıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…