S21 FE nasıl Google Camera kurulur?

Stoch

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
S21 FE için en uygun APK Google kamera hangisidir? Tüm özelliklere gerek yok sadece arka kamera fotoğraf çekeceğim.

Dostum hiç uğraşma S21 FE kullandım tüm Gcam'leri denedim stabil çalışan yok. Ön kamera çalışsa arka kamera çalışmıyor veya tam tersi. Donup kalıyor uygulama. Halihazırda S23 kullanıyorum ona da denedim onda da olmadı. S23'te bile stabil yapmıyorlar boşa kürek çekersin. Kısacası yarı özelliği kullanırsın, yarısını kullanamazsın. Çok merak ediyorsan da XDA sitesine üye olup, S21 FE kategorisinde paylaşıyorlar.

Bana sadece Arka kamera lazım hocam.

Arkadaşın paylaştığı linklerin ikisinde de bende sadece arka kamera çalıştı.
Evet onlar bende de calisti, video, gece, portre de çalışıyor, şuana kadar indirdiğim en stabil olan bu oldu. Diğerlerinde genelde çektiğim fotoğraflar galeriye kaydedilmiyordu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230823_182825_One UI Home.jpg
    160 KB · Görüntüleme: 170
Evet onlar bende de calisti, video, gece, portre de çalışıyor, şu ana kadar indirdiğim en stabil olan bu oldu. Diğerlerinde genelde çektiğim fotoğraflar galeriye kaydedilmiyordu.
Hocam kusura bakmayın konu geçeli biraz olmuş ama 1. linki'mi indirdiniz yoksa 2.'yimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…