S21 FE ne kadar daha kullanılır?

Bütçe
18000

erensiy

Femtopat
Daha fazla  
S21 FE almak hala mantıklı mı? Bu fiyata diğer atlarnatiflerim neler olabilir? 4 seneden fazla kullanabileceğim bir Android önerebilir misiniz ve S21 FE bu sene sonuna kadar satışta olur mu? Yoksa satışı durabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor kılıf bulmak zor ve premium hissiyat vermiyor gibi ve kamera konusu benim için önemli Honor'u tercih etmem gibi Samsung A serisi nasıldır? Xiaomi tarafında var mı önerebileceğin.
Kamera olarak Honor 200, S23 FE ve iPhone 13'ten bile daha iyi puanlar alıyor. Kamera önemliyse kesinlikle Honor 200 tercih edin. İstemiyorsanız Samsung tarafında A55 modeline bakabilirsiniz, kamera ve diğer özellikleri fena değil. Xiaomi tarafına bu bütçede bulaşmayın.

Honor kılıf bulmak zor ve premium hissiyat vermiyor gibi ve kamera konusu benim için önemli Honor'u tercih etmem gibi Samsung A serisi nasıldır? Xiaomi tarafında var mı önerebileceğin.

S23FE bütçe çıkabilirsen en mantıklı seçenek gibi duruyor.

S21 FE almak hala mantıklı mı? Bu fiyata diğer atlarnatiflerim neler olabilir? 4 seneden fazla kullanabileceğim bir Android önerebilir misiniz ve S21 FE bu sene sonuna kadar satışta olur mu? Yoksa satışı durabilir mi?

Dediğiniz fiyata A55 alabilirsiniz o S21FE modeline göre daha fazla götürür bence.

Kamera olarak Honor 200, S23 FE ve iPhone 13'ten bile daha iyi puanlar alıyor. Kamera önemliyse kesinlikle Honor 200 tercih edin. İstemiyorsanız Samsung tarafında A55 modeline bakabilirsiniz, kamera ve diğer özellikleri fena değil. Xiaomi tarafına bu bütçede bulaşmayın.

Honor 200 fiyat olarak fazla geldi notholing Phone 2A ya da A55 düşünedebilirim One UI seviyorum ama A55 kamerası kötü karasız kaldim.

S23FE bütçe çıkabilirsen en mantıklı seçenek gibi duruyor.

Neredeyse S24 FE ile aynı fiyat çıkarabilsem 24 FE alırdım ama olmaz gibi Nothing Phone 2A hoş duruyor.

Dediğiniz fiyata A55 alabilirsiniz o S21FE modeline göre daha fazla götürür bence.

Kamera konusunda kararsız bırakıyor ve fiyatına göre işlemcisi kötü ama yeni telefon sonuçta onun yerine belki Nothing Phone 2A cevaplarınızı bekliyorym.

512 GB haline bakmışım Honor çok tercih eden görmedim o yüzden kamerası iyiyse gerçekten alabilirim ama Honor işte bilemiyorum.

512 GB haline bakmışım Honor çok tercih eden görmedim o yüzden kamerası iyiyse gerçekten alabilirim ama Honor işte bilemiyorum.
Honor son zamanlarda gayet iyi işler çıkarıyor, kesinlikle ön yargılı olmayın. Kamerası fiyatına göre çok çok iyi, hiç olmazsa bir mağazaya gidip test edersiniz. Nothing Phone 2a, Nothing Phone 1'le yakın kameraya sahip. Kamera olarak üzmez, diğer özellikleri de iyi. Tasarımı hoşunuza gittiyse alınabilir fakat daha iyi bir modelin olduğunu unutmayın. Sonradan pişman olmanızı istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı