S21 FE ne kadar eder?

Beş ay gibi kısa bir sürede çok hor kullanılmış, edeceği en fazla 6-7 bin TL.

Yurt dışı hali bile 9000₺'lere satılıyor 6-7 bin TL ne acaba? S21 FE'yi 10'dan aşağı satan gördünüz mü eğer belirttiğiniz fiyata satan varsa ben bir 5-10 tane alayım.

Yalnızca iki kez kısa mesafelerden düştü. Ekranınındaki çiziklerin sebebi ise koruyucu kullanmamam. Gerçekten bu kadar değersiz mi?
Sarı sitede 12000₺'den başlıyor en kötüsü arkadaş muhtemelen başka telefonla falan karıştırdı herhalde.

Yurt dışı hali bile 9000₺'lere satılıyor 6-7 bin TL ne acaba? S21 FE'yi 10'dan aşağı satan gördünüz mü eğer belirttiğiniz fiyata satan varsa ben bir 5-10 tane alayım.

Sarı sitede 12000₺'den başlıyor en kötüsü arkadaş muhtemelen başka telefonla falan karıştırdı herhalde.
EasyCep üzerindeki fiyatlardan değerlendirdim, benzer bir cihazı satmak için girdiğinizde 6 bin civarı fiyat çıkarıyor. Elden satışta illa ki fiyatı artar, bu arada Sahibinden yazabilirsiniz yasak değil :)

Yalnızca iki kez kısa mesafelerden düştü. Ekranınındaki çiziklerin sebebi ise koruyucu kullanmamam. Gerçekten bu kadar değersiz mi?
Ana ekranda çizikler, kamerada çatlak olayı işi bayağı değiştiriyor.

Çok hor kullanılmış. Eğer paran varsa Samsung'a götürüp değişim kampanyasından yararlan.
Böyle bir şey var ise en mantıklı seçenek bu ama çok düşük fiyattan sayarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı