Arda_inam Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Bugün telefonuma One UI 7 güncellemesi geldi pilde ve performansta düşme olur mu? Exynos işlemcili modeli kullanıyorum.
Bugün telefonuma One UI 7 güncellemesi geldi pilde ve performansta düşme olur mu? Exynos işlemcili modeli kullanıyorum.
Ikaruheus Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050TI, i5 12500H Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık 22 Mayıs 2025 #2 Arda_inam dedi: Bugün telefonuma One UI 7 güncellemesi geldi pilde ve performansta düşme olur mu? Exynos işlemcili modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana daha gelmedi nedense ama bence mantıklı duruyor Android 15 gayet güzel bence.
Arda_inam dedi: Bugün telefonuma One UI 7 güncellemesi geldi pilde ve performansta düşme olur mu? Exynos işlemcili modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana daha gelmedi nedense ama bence mantıklı duruyor Android 15 gayet güzel bence.
Arda_inam Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 Ikaruheus dedi: Bana daha gelmedi nedense ama bence mantıklı duruyor Android 15 gayet güzel bence. Genişletmek için tıkla... Ablamda S23 FE var geçen ona yaptım pil çok hızlı gitmeye başladı dedi biraz tedirgin oldum ama şimdi yaptım ilk açılırken çok kasıyor gibiydi ama şu anda düzeldi şu anlık bir sıkıntı yok gibi gün sonu görücem pilin nasıl gittiğini
Ikaruheus dedi: Bana daha gelmedi nedense ama bence mantıklı duruyor Android 15 gayet güzel bence. Genişletmek için tıkla... Ablamda S23 FE var geçen ona yaptım pil çok hızlı gitmeye başladı dedi biraz tedirgin oldum ama şimdi yaptım ilk açılırken çok kasıyor gibiydi ama şu anda düzeldi şu anlık bir sıkıntı yok gibi gün sonu görücem pilin nasıl gittiğini